Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 nov 2020 - Anul XXV, nr. 266 (7571)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tată și fiică, prinși din nou cotrobăind într-o casă, după ce săptămâna trecută au intrat în locuința unei judecătoare

Miercuri, 11 Noiembrie 2020 (14:12:15)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliția municipiului Suceava a fost alertată, marți după-amiază, de faptul că doi necunoscuți au pătruns într-o casă din Suceava, un echipaj de ”Ordine Publică” deplasat la fața locului identificându-i și reținându-i pe cei doi, un bărbat și o tânără, fiica sa. În scut timp s-a stabilit că este vorba de cei doi care au intrat săptămâna trecută și în casa unei judecătoare din Suceava, dând nas în nas chiar cu proprietara.

Apelul de urgență de marți după-amiază a venit de pe strada Nicolae Costin din municipiul Suceava. Un martor a relatat că un bărbat și o femeie au pătruns în curtea unei vecin și apoi în locuință, trezind suspiciuni. 

Echipajul de la Biroul de Ordine Publică Suceava i-a găsit în curtea casei pe Radu Rostaș, în vârstă de 64 de ani, și pe fiica sa Cristina Elena Gherman, de 25 de ani, ambii din Șcheia.

Cei doi au fost ridicați de polițiști și duși, pentru audieri, la sediul Poliției municipiului Suceava, unde ancheta a fost preluată de judiciariștii de la Biroul de Investigații Criminale Suceava. Aceștia aveau deja un dosar penal de tentativă de furt calificat pe numele celor doi, deschis de la începutul săptămânii trecute.

La începutul săptămânii trecute, o judecătoare care se afla la domiciliu, pe strada Ilie Ilașcu din Suceava, a auzit câinele lătrând puternic, în timp ce se afla la etajul casei, iar când a coborât în hol a dat inițial de un bărbat în vârstă. Acesta i-a spus că vrea un pahar cu apă, ulterior proprietara constatând că în apropiere mai era și o tânără, care i-a spus că are bureți de vânzare.

Luați la întrebări, cei doi au părăsit în grabă locuința, fiind prinși ulterior de polițiști.

Hoții de acest gen umblă pe la case și apartamente și încearcă ușile de intrare. Dacă găsesc deschisă ușa sau un geam pătrund în interior și caută bunuri de valoare. Practica arată că aceștia intră și în case în care proprietarii sunt în locuințe. După cum am semnalat în Monitorul de Suceava de săptămâna trecută, mai mulți suceveni au sesizat că persoane de etnie romă le-au intrat în holul casei, dând pur și simplu buzna în interior dacă ușa nu este încuiată. Dacă sunt surprinși de proprietar, se scuză că au intrat din greșeală și se dau cerșetori sau comercianți ambulanță. La acest moment, nu există certitudinea dacă este vorba doar de cei doi romi mai sus ori de mai mulți hoți cu astfel de preocupări.

După prinderea în flagrant de marți, 10 noiembrie, pe numele celor doi romi din Șcheia a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Cercetările continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tată și fiică, prinși din nou cotrobăind într-o casă, după ce săptămâna trecută au intrat în locuința unei judecătoare.
 Vizualizări articol: 2726 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Tată și fiică, prinși din nou cotrobăind într-o casă, după ce săptămâna trecută au intrat în locuința unei judecătoare5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei