Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 nov 2020 - Anul XXV, nr. 266 (7571)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Linie telefonică de consiliere adresată elevilor, părinților și profesorilor, pe perioada pandemiei

Miercuri, 11 Noiembrie 2020 (12:29:00)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Începând din această săptămână, elevii, părinții, profesorii din județ care au nevoie de consiliere psihopedagogică pot apela linia telefonică pusă la dispoziție de Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Suceava. Numărul de telefon la care pot apela persoanele din județul Suceava care au nevoie de consiliere este 0330 401 279. Zilnic, de luni până vineri, între orele 8:00-16:00, un consilier școlar va răspunde solicitărilor celor care au nevoie de consilierea psihopedagogică.

Ministerul Educației și Cercetării a adoptat măsuri noi pentru această perioadă în care au fost suspendate cursurile care presupun prezența fizică a preșcolarilor și elevilor, măsuri care vizează componenta educațională, dar și cea emoțională.În urma videoconferinței din 9 noiembrie 2020, în care ministrul Educației, Monica Anisie, s-a întâlnit cu inspectorii școlari generali, inspectorii școlari generali adjuncți și directorii Centrelor Județene de Resurse și Asistență Educațională/Centrul Municipiului București de Resurse și Asistență Educațională (CJRAE/CMBRAE), s-a decis ca fiecare inspectorat școlar, prin intermediul CJRAE/CMBRAE, să pună la dispoziție, zilnic, de luni până vineri, în intervalul orar 8:00-16:00, o linie telefonică de consiliere, destinată elevilor și părinților. Aceștia vor fi sprijiniți de specialiști pentru a gestiona mai ușor această perioadă în care există nevoie de îndrumare, sprijin emoțional și consiliere.

Linia telefonică la care răspund consilierii școlari de la CJRAE Suceava este activă începând din data de 10 noiembrie 2020.

De asemenea, pentru a veni în sprijinul elevilor și al cadrelor didactice, consilierii școlari vor participa și la orele de dirigenție.

Complementar, CJRAE Suceava va organiza și sesiuni online pentru profesorii diriginți, cât și pentru părinți, sesiuni care au drept scop sprijinirea eforturilor de gestionare a diferitelor situații cu care se pot confrunta în această perioadă. Persoane de contact, director CJRAE Suceava, prof. Maria Pavelescu. e-mail maria_pavelescu@yahoo.com, consilier școlar, prof. Maria Adriana  Nichitean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Linie telefonică de consiliere adresată elevilor, părinților și profesorilor, pe perioada pandemiei.
 Vizualizări articol: 1147 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Linie telefonică de consiliere adresată elevilor, părinților și profesorilor, pe perioada pandemiei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei