Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 oct 2020 - Anul XXV, nr. 255 (7560)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cu poliția pe urme, de la Vicovu de Sus la Bilca. Fugarul, un tânăr cu permisul anulat

Joi, 29 Octombrie 2020 (10:23:09)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, care are permisul de conducere anulat pentru alte infracțiuni la regimul rutier, a ajuns în arestul poliției județene, miercuri noapte, după ce s-a urcat din nou la volan, fiind probabil și băut. Cum se întâmplă adesea la indivizii de acest gen, tânărul nu a oprit la semnalul unui echipaj al poliției de frontieră, și a fugit, cu oamenii legii pe urmele sale, de la Vicovu de Sus și până la Bilca, unde a pierdut controlul asupra mașinii și a ajuns într-un șanț.

 Pe 28 octombrie, în jurul orei 17.00, un echipaj de la Sectorul Poliției de Frontieră Vicovu de Sus, care se afla în control pe raza localității, a făcut semnal de oprire unui Mitsubishi Shogun, cu numere de Marea Britanie. Șoferul și-a continuat drumul în trombă, fiind urmărit pe traseul Vicovu de Sus-Bilca, unde, la intrarea în comună, șoferul a pierdut controlul direcției de deplasare, mașina intrând într-un șanț și lovind un podeț. Șoferul fugar nu a fost rănit, astfel că a dispărut pentru moment de la fața locului.

Cercetările au fost preluate de polițiștii de la Secția Rurală Gălănești. Aceștia știau de la colegi cu cine au de a face. Andrei Țega, în vârstă de 28 de ani, domiciliat în comuna Ulma, o veche cunoștință, pentru toți polițiștii din zonă, inclusiv pentru cei de frontieră. Tânărul are o mulțime de dosare penale și permisul de conducere anulat pentru mai multe infracțiuni al regimul rutier.     

Tânărul emana halenă alcoolică și a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți, unde a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Pe numele său a fost deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

Având în vedere pericolul social al faptelor săvârșite, după audieri, miercuri noapte, acesta a fost reținut în arestul poliției județene, în baza ordonanței pentru 24 de ore.

Astăzi, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți va decide ce măsuri va lua în continuare față de tânărul pericol public.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cu poliția pe urme, de la Vicovu de Sus la Bilca. Fugarul, un tânăr cu permisul anulat.
 Vizualizări articol: 1377 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cu poliția pe urme, de la Vicovu de Sus la Bilca. Fugarul, un tânăr cu permisul anulat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei