Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 oct 2020 - Anul XXV, nr. 255 (7560)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Mai tari nemţii? Sau Clinceni!?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sunt momente în viaţa echipelor de fotbal din indiferent care ţară, când orice ar face, oricât s-ar strădui, ceva se blochează şi "obiectul" nu vrea să intre în aţe nici de-al naibii. Am văzut în timp nenumărate asemenea întâmplări, de departe cea mai ciudată fiind aceea când Dinamo Kiev, cândva în anii '80, a jucat acasă cu nişte turci care ar fi fost absolut normal să fi primit de la 5 goluri în sus. Cred că Dinamo era atunci deţinătoarea Cupei Cupelor. Ei bine, cred că jucătorii lui Dinamo au tras peste 30 de şuturi pe poartă. Au fost vreo 5 bare. La un moment dat, o minge l-a lovit în burtăpe portarul turc, care a căzut. Mingea a sărit la altul, care a şutat spre poarta practic goală, cu portarul inert, întins pe jos. Nici aşa n-a intrat, că mingea l-a lovit în cap şi a ricoşat în corner! Pentru retur se făceau tot soiul de calcule, dar am pariat atunci cu un prieten căKiev-ul o să dea cel puţin 3 goluri în deplasare, fiindcă nu se putea repeta, ziceam eu, o asemenea anomalie, şi nici portarul ăla să apere de două ori la rând ca în anul morţii! S-a terminat nu 0-3, ci parcă 0-8! Adică absolut normal şi logic. Mai puţin logic este, să zicem, să vezi ditamai Real-ul de Madrid chinuindu-se să egaleze după ce a fost condusăcu 2-0, în deplasare la Moenchengladbach, la doar 3 zile după ce tot în deplasare o distrusese pe Barcelona. După meci, am stat să urmăresc şi rezumatul, încercând să înţeleg cum se poate cade la 2-0 în minutul 87 să se încheie totuşi 2-2. Real a avut 9 şuturi pe poartă, dintre care vreo 5 ocazii clare, a fost între ele şi o bară, iar nemţii au avut...3 şuturi. Real n-a jucat rău, dar parcă s-au conectat toţi la joc abia după ce a intrat Modric, prin minutul 70. Oricum, mingea nu voia în poartă, şi pace! Şi caîntotdeauna în momente critice, participarea lui Sergio Ramos la faza ofensivă a fost decisivă, golul egalării venind după o minge retrimisă de el, cu capul, lui Casemiro. Să fi fost Borussia mai bună decât Barcelona? Mira-m-aş! Tot de mirare a fost şi întâmplarea de la Craiova, cu câteva zile mai devreme, când oltenii, care până acum nu pierduseră niciun punct, reuşind un parcurs de senzaţie, cu 7 victorii din 7 meciuri, au luat bătaie de la AcademicaClinceni! Dincolo de alte considerente, acesta era pariul cel mai sigur din tot weekendul! De atunci încoace mă tot întreb: o fi fost cineva în toată lumea largă care să fi pariat 2 la meciul ăsta? Variante sunt doar 3: ori n-avea habar de fotbal, ori era nebun de legat, ori era mama antrenorului! Ar fi şi a patra, dar ar fi de competenţa Parchetului. Oricum, privind comparativ, performanţa Clinceniului e mai a naibii decât a Borussiei Moenchengladbach.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mai tari nemţii? Sau Clinceni!?.
 Vizualizări articol: 1139 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Mai tari nemţii? Sau Clinceni!?5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei