Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 oct 2020 - Anul XXV, nr. 235 (7540)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Un bărbat mort și trei persoane rănite, după ce autoturismul în care se aflau a intrat într-un tir

Marţi, 6 Octombrie 2020 (09:25:07)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un grav accident rutier care a avut loc în această dimineață pe DN 17, în comuna Poiana Stampei, a provocat moartea unui bărbat și rănirea altor trei persoane.

Impactul s-a produs în jurul orei 08.00, când din cauze încă neelucidate, un autoturism a intrat în coliziune cu un autotren. La fața locului a fost solicitată intervenția pompierilor din cadrul Modulului SMURD Poiana Stampei, precum și din cadrul Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei, care au acționat cu ajutorul accesoriilor pentru descarcerare ale autospecialelor din dotare și cu două echipaje ale ambulanțelor SMURD. În sprijinul lor au venit și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

La sosirea echipajelor, un bărbat din autoturismul avariat era încarcerat în interiorul mașinii, fiind în stare de inconștiență.

Pompierii au acționat pentru descarcerarea acestuia, după care au început aplicarea manevrelor de resuscitare. Din păcate, după parcurgerea protocolului de resuscitare, persoana nu a răspuns și a fost declarat decesul. Alte trei persoane rănite din autoturism, un bărbat și două femei, au fost transportate la Spitalul Vatra Dornei, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. Șoferul autotrenului implicat nu a necesitat îngrijiri medicale. Polițiștii fac cercetări la fața locului pentru a stabili modul în care s-a produs accidentul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat mort și trei persoane rănite, după ce autoturismul în care se aflau a intrat într-un tir.
 Vizualizări articol: 3773 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un bărbat mort și trei persoane rănite, după ce autoturismul în care se aflau a intrat într-un tir5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Plăcintă cu răzălăi (de post) Este o prajitura de post din zona Timișoarei, simplă, economică și care rezistă mult la temperatura camerei. Se frăgezește abia după 2-3 zile și devine mai gustoasă.Avem nevoie de:800 g făină albă, 1 cană ulei de floarea soarelui, 1 cană zahăr, 1... Citeşte