Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 oct 2020 - Anul XXV, nr. 235 (7540)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


De neînţeles

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Înainte de orice altceva, vreau să-i mulţumesc colegului Gabi Manţăpentru faptul că a susţinut de unul singur rubrica săptămâna trecută. Caunul care a făcut acest lucru câţiva ani la rând, înţeleg mai bine decât oricine cât de greu e să stai în priză pe problematica sportivă zile la rând fără pauză, să încerci să nu te repeţi, să nu ratezi niciun eveniment etc. Declar şi că îl invidiez pa Gabi pentru norocul de a o fi prins pe Simona Halep în cele câteva zile bune ale ei la Roland Garros (în timp ce eu, în acele momente, mă chinuiam să scot câţiva peştişori amărâţi din Dunăre), primul meci pe care l-am văzut şi eu la această ediţie de criză fiind totodată şi ultimul al ei. Vă mărturisesc că după al nu ştiu câtelea pescuit catastrofal din ultimii ani, chiar am aşteptat cu emoţie şi interes revenirea în faţa televizoarelor mele, presupusa relaxare de pe mal de apă producându-mi mai mulţi nervi decât orice înfrângere a Real-ului Madrid. Aşadar, hotărât să mă bucur pe deplin de revenirea acasă, de reîntoarcerea turneelor de Grand Slam, de parcursul până pe locul 1 mondial al Simonei, m-am aşezat alaltăieri la orele prânzului în faţa televizorului, aşteptând să mă bucur de spectacolul care urma să vină. Însă în loc de acesta, am avut parte de unul din meciurile care acum câţiva ani mă făcuseră să declar că despre Simona nu o să mai scriu vreodată. Faptul că şi-a pierdut din start serviciul chiar nu m-a deranjat, că la fel se întâmplase şi la ultimele două turnee câştigate în ultimele câteva săptămâni. Numai că la alea îşi revenise, mai repede sau mai încet, în funcţie şi de replicaadversarei, în timp ce la Parisa reapărut Simona aia năucă, incapabilă să se adune, lentă, chiar leneşă, fără să poată ajunge la măcar unul din stopurile absolut perfecte ale adversarei. A fost acea Simona despre care dacă ar fi să scriu ce gândeam în timpul meciului ar trebui să scriu "x" după "x"!!! Sper să fi fost totuşi un accident, fiindcă logica zice că nu poţi să o baţi pe una cu 6-0, 6-1, iar după un an aceeaşi să ţi-o tragă cu 6-1, 6-2, decât dacă între timp ţi-ai pierdut o mână. Sau capul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului De neînţeles.
 Vizualizări articol: 1424 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
De neînţeles5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Plăcintă cu răzălăi (de post) Este o prajitura de post din zona Timișoarei, simplă, economică și care rezistă mult la temperatura camerei. Se frăgezește abia după 2-3 zile și devine mai gustoasă.Avem nevoie de:800 g făină albă, 1 cană ulei de floarea soarelui, 1 cană zahăr, 1... Citeşte