Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 sep 2020 - Anul XXV, nr. 228 (7533)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Gheorghe Flutur câștigă detașat șefia județului și obține majoritatea în Consiliul Județean Suceava

Luni, 28 Septembrie 2020 (14:24:58)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Actualul președinte PNL al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a câștigat detașat un nou mandat la conducerea județului.

Mai mult, la conducerea PNL Suceava, Gheorghe Flutur reușește să obțină singur majoritatea în Consiliul Județean Suceava, așa cum arată numărătoarea paralelă a voturilor. Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a obținut aproximativ 41% din voturile exprimate, în timp ce următorul clasat, candidatul PSD, Mirela Adomnicăi, are 31%.

În ceea ce privește viitoarea structură a Consiliului Județean Suceava, datele preliminare arată că PNL va avea nu mai puțin de 18 consilieri județeni, ceea ce înseamnă, cu votul lui Gheorghe Flutur ca președinte, că va avea din nou majoritate în deliberativ. În Consiliul Județean Suceava ar urma să mai intre PSD, cu 14 mandate, și PMP cu patru consilieri.

Practic, este pentru al doilea mandat consecutiv în care Gheorghe Flutur câștigă categoric la numărul de mandate în deliberativul județean, reușind să surclaseze clar unele partide care nu au reușit să treacă pragul.

Mai mult, Gheorghe Flutur nu va fi nevoit să facă nici o alianță cu o altă formațiune politică pentru a avea majoritate în Consiliul Județean.

În aceste condiții este mai mult ca sigur că viitorii vicepreședinți ai Consiliului Județean Suceava vor fi Cristinel Crețu și Neculai Barbă, cei doi fiind deja anunțați de Gheorghe Flutur pentru aceste funcții.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur câștigă detașat șefia județului și obține majoritatea în Consiliul Județean Suceava.
 Vizualizări articol: 9885 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Gheorghe Flutur câștigă detașat șefia județului și obține majoritatea în Consiliul Județean Suceava4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei