Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 sep 2020 - Anul XXV, nr. 228 (7533)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Surpriză la Salcea, unde primar este un tânăr de 26 de ani, provenit de la un partid mic

Luni, 28 Septembrie 2020 (13:23:21)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Surpriză mare înregistrată în lupta pentru ocuparea fotoliului de primar la Primăria Orașului Salcea, unde Ezekiel Belțic, un tânăr de 26 de ani, l-a învins pe Ilie Lungu (PNL), care s-a aflat în fruntea primăriei timp de patru mandate consecutive. Din dorința de schimbare, acest tânăr ambițios venit de la un partid necunoscut, Partidul Alternativa Dreaptă, a candidat împreună cu echipa sa, dând peste cap toate pronosticurile și calculele făcute de analiști. Pentru funcția de primar a obținut peste 50% din voturile exprimate, devansându-l cu aproape 1.500 de voturi favorabile pe Ilie Lungu, iar echipa sa de la Alternativa Dreaptă are majoritate în Consiliul Local Salcea, după ce prezența la vot a fost de 53,09%, cu 4.271 de voturi exprimate.

Proaspătul primar al orașului Salcea, Ezekiel Belțic, a fost încrezător în propriile forțe și ale echipei pe care a condus-o în campania electorală, sperând cu tărie într-un rezultat favorabil de peste 50 de procente la alegerile din 27 septembrie. Din dorința oamenilor de schimbare, el a avut toată încrederea în voturile date de alegătorii din Salcea și în privința obținerii unei majorități a partidului Alternativa Dreaptă în Consiliul Local al orașului Salcea, majoritate care îi permite implementarea proiectelor din programul de guvernare al acestuia. Ezekiel Belțic a ocupat în această perioadă funcția de președinte interimar al Organizației Județene ”Alternativa Dreaptă” Suceava. Într-o primă declarație după alegerea sa ca primar, el a spus:

”În calitate de primar al orașului Salcea voi colabora în manieră corectă și cinstită cu toți consilierii locali ai orașului Salcea, indiferent din partea cărui partid au obținut mandatul, precum și cu toți aleșii locali ce vor câștiga mandatele ca urmare a alegerilor din data de 27 septembrie 2020 în celelalte Unități Administrativ Teritoriale din județul Suceava. Totodată, voi coopera în limitele adevărului și dreptății cu Consiliul Județean Suceava și cu celelalte instituții ale statului român.”

Din cei 17 consilieri locali ai orașului Salcea, 8 aparțin Partidului Alternativa Dreaptă, iar încă unul va aparține tot lor, prin redistribuire, având astfel majoritate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Surpriză la Salcea, unde primar este un tânăr de 26 de ani, provenit de la un partid mic.
 Vizualizări articol: 7054 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Surpriză la Salcea, unde primar este un tânăr de 26 de ani, provenit de la un partid mic5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei