Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 sep 2020 - Anul XXV, nr. 228 (7533)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dialogul proiectelor educative, ediția a IV-a

Luni, 28 Septembrie 2020 (11:04:33)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Dialogul proiectelor educative”, ediția a IV-a, se desfășoară anul acesta sub egida „Un secol de trăiești, un secol să înveți”. Proiectul promovează inovarea, creativitatea din domeniul educației formale și nonformale în următoarele categorii: Consiliere şi orientare; Consiliul elevilor – CȘE; Parteneriatul şcoală-familie; Cultural artistic – culturi şi civilizaţii / educaţie interculturală; Cultural artistic – folclor, obiceiuri, tradiţii; Cultural artistic – arte vizuale; Ecologie şi protecţia mediului; Sportiv; Tehnico – științific; Tehnic; Responsabilizare socială; Educație nonformală; Școala altfel – offline; Școala de vară – online; Școala de vară; Noile educații; Spații de învățare; Învățare online; Publicații ale școlilor; Bloguri ale activităților extrașcolare; Echipa de proiect.

 

 Proiectele premiate la una dintre edițiile precedente nu mai pot candida în această ediție

 

Am aflat de la inspectorul școlar prof. Tatiana Vîntur,  coordonatorul proiectului, că în această competiție intră proiectele desfășurate în perioada septembrie 2019 – august 2020. „Proiectele propuse pentru una dintre categoriile concursului pot fi: proiecte locale, județene, interjudețene, naționale, internaționale (cele internaționale nu se referă la proiectele Erasmus+). Propunerile de proiecte se trimit până pe data de 10 octombrie 2020, completând formularul: https://docs.google.com/forms/d/1Cgs60kijPMlqBpD_odjS1U4ZQ07Frar3IKb9iyF5NYE/edit. Completarea tuturor câmpurilor din formular se face folosind diacritice. Pozele (maximum 5 fotografii) se denumesc cu denumirea școlii; (Ex. Mitoc1, Mitoc2, Mitoc3, …. dacă se trimit 3 poze – dintr-un proiect de la școala din Mitocul Dragomirnei). O școală poate să trimită o singură propunere de proiect la una dintre categoriile din concurs. Proiectele premiate la una dintre edițiile precedente nu mai pot candida în această ediție”, sunt doar câteva dintre îndrumările adresate de coordonatorul proiectului, Tatiana Vîntur, celor care vor să participe la competiția de proiecte din acest an. Selecția va avea loc în perioada 20 - 30 octombrie 2020. Festivitatea de premiere va fi anunțată ulterior. Proiectul se desfășoară în parteneriat cu Asociația Proiect ProEuropa și Consiliul Județean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dialogul proiectelor educative, ediția a IV-a.
 Vizualizări articol: 1511 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dialogul proiectelor educative, ediția a IV-a0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei