Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 sep 2020 - Anul XXV, nr. 214 (7519)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Depistat cu alcoolemie la volan, după ce a fost implicat într-un accident

Vineri, 11 Septembrie 2020 (13:56:26)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Implicat fără vină într-o coliziune rutieră, un șofer în vârstă de 44 de ani din Gura Humorului s-a ales cu un dosar penal, după ce polițiștii au constatat că acesta consumase alcool înainte de a se urca la volan.

Evenimentul rutier s-a produs în cursul serii de joi la Gura Humorului, în jurul orei 20.45 polițiștii compartimentului rutier fiind sesizați despre faptul că într-o intersecție din oraș avusese loc o tamponare, iar unul dintre conducătorii auto implicați se află sub influența alcoolului.

În timpul cercetărilor s-a stabilit că în timp ce conducea un Mercedes Sprinter care tracta remorcă pe prima bandă a străzii Piața Republicii, un șofer în vârstă de 26 de ani din județul Botoșani a pătruns cu mașina în intersecția semaforizată cu strada Mihail Kogălniceanu. Înainte de a pătrunde pe podul de peste râul Humor, unde sectorul de drum se îngustează spre banda a II-a, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers de pe prima bandă pe cea de a doua, acroşând lateral cu partea stângă a remorcii un autoturism VW Golf condus de un bărbat de 44 de ani din Gura Humorului, care circula pe banda a II-a în aceeaşi direcţie de mers.

După acroșare, șoferul mașinii cu remorcă nu a oprit, ci și-a continuat drumul spre Frasin, însă a fost ajuns din urmă de șoferul de 44 de ani, după ce se oprise într-o stație de carburanți.

Polițiștii i-au testat pe ambii conducători auto cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru șoferul în vârstă de 26 de ani care provocase tamponarea, respectiv 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru șoferul în vârstă de 44 de ani. Acesta a fost condus și la spital, unde i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis pentru săvârșirea infracțiunii de ” conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Depistat cu alcoolemie la volan, după ce a fost implicat într-un accident.
 Vizualizări articol: 1018 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Depistat cu alcoolemie la volan, după ce a fost implicat într-un accident0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei