Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 sep 2020 - Anul XXV, nr. 214 (7519)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Gheorghe Flutur a apreciat investițiile primarului din Comănești în modernizarea școlilor din comună

Vineri, 11 Septembrie 2020 (15:27:17)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a apreciat investițiile pe care primarul din Comănești, Grigoraș Păstrăv, le-a făcut în modernizarea școlilor din această comună. Gheorghe Flutur a participat, alături de primarul Grigoraș Păstrăv, la inaugurarea lucrărilor de modernizare a școlii gimnaziale din satul Humoreni, investiție realizată printr-un proiect finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală. La această școală învață aproximativ 200  de copii.

„Suntem la o școală care este recent modernizată și primul lucru pe care l-am făcut - am vrut să văd cum sunt grupurile sanitare. În primul rând că sunt în clădire este un lucru extraordinar. Și sunt cu încălzire, apă curentă, civilizate și spațioase”, a precizat șeful administrației județene. Gheorghe Flutur a remarcat faptul că printr-un proiect european finanțat prin Grupul de Acțiune Locală au fost achiziționate mai multe laptopuri pentru această unitate școlară. „Suntem în clasa în care sunt aceste laptopuri și calculatoare și sunt convins că acesta este un pas uriaș spre modernizare spre transparență și spre școala viitorului. Și vreau să îl felicit pe primar și din altă perspectivă. Meseria de bază a lui este cea de profesor. Acum este primar. Și este de câteva mandate primar. Și se vede ce înseamnă să cunoști nevoile breslei tale, ce e nevoie într-o școală”, a declarat Gheorghe Flutur.

El a adăugat că pe lângă această unitate de învățământ, înainte de începerea noului an se inaugurează o altă școală modernizată, în satul Comănești. „Sunt eforturi mari făcute de primărie, pe un program guvernamental, dar și noi, Consiliul Județean, am sprijinit cu sumele pentru cofinanțare. Și ne bucurăm să fim liniștiți că școala va începe în condiții absolut bune, normale și de securitate, în contextul acesta epidemiologic, în județul Suceava și în special aici, la Comănești”, a mai spus Gheorghe Flutur.

La rândul său, primarul din Comănești, Grigoraș Păstrăv, a spus că modernizarea acestei școli era absolut necesară, având în vedere că aceasta este foarte veche, fiind construită în 1887. Grigoraș Păstrăv a precizat că în același timp cu realizarea acestui proiect, Primăria Comănești a accesat un proiect european de 100.000 de lei, pentru dotarea școlii din Humoreni cu aparatură necesară desfășurării activității didactice și pentru îmbunătățirea acesteia. „De asemenea, în contextul pandemiei vedem că e necesară dotarea școlilor cu aceste aparate, mai ales cu tablete și cu celelalte aspecte necesare pentru o predare online. Astfel, cadrele didactice au posibilitatea astăzi să își constituie o bază de date puternică, o bază de date care să le permită să predea online dacă e nevoie. Vara aceasta s-au făcut aceste dotări și uitați-vă că astăzi, cu ocazia prezenței și a domnului președinte Gheorghe Flutur, reușim să inaugurăm școala din Humoreni. Îi mulțumesc domnului președinte pentru sprijinul pe care l-a dat întotdeauna comunei Comănești, de când sunt primar și în toate mandatele domniei sale. Și îi urez succes pentru a putea continua să fie alături de noi”, a încheiat Grigoraș Păstrăv.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur a apreciat investițiile primarului din Comănești în modernizarea școlilor din comună.
 Vizualizări articol: 987 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gheorghe Flutur a apreciat investițiile primarului din Comănești în modernizarea școlilor din comună0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei