Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 sep 2020 - Anul XXV, nr. 214 (7519)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsuri eficiente

Nistor Tatar: ”Iluminatul public înseamnă un Rădăuți mai sigur”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nistor Tatar, primarul municipiului Rădăuți, consideră că iluminatul public este un pas necesar și important pentru siguranța locuitorilor orașului. De aceea, una dintre prioritățile sale a fost modernizarea rețelelor de iluminat public sau extinderea acestora. Cu fonduri de la bugetul local, în Rădăuți s-a modernizat iluminatul public cu aparate LED pe străzile Bogdan Vodă și Calea Bucovinei. În total, au fost montate 110 corpuri de iluminat stradal, valoarea investiției fiind de 162.000 de lei. Tot în ultima perioadă s-a extins rețeaua de iluminat stradal public pe strada Stejarilor, dar și în cimitirul municipal. Tot la acest capitol trebuie amintită realizarea sistemului integrat de iluminat public ornamental aferent zonei Ansamblului Statuar Ecvestru Bogdan Vodă.

”Diferența între sistemele clasice de iluminat și cele moderne cu LED este vizibilă din mai multe puncte de vedere. În primul rând asigură un iluminat mai bun, iar în al doilea rând cheltuielile sunt mai mici. Adevărata provocare este proiectul finanțat prin POR care prevede modernizarea și extinderea sistemului de iluminat public. Este un proiect extrem de important și care ne va permite să extindem și să modernizăm rețelele de iluminat public în tot municipiul Rădăuți”, a arătat Nistor Tatar.

Acest proiect ambițios vizează mai mult de 50 de străzi din toate cartierele municipiului Rădăuți, valoarea totală a investiției fiind de 7.164.637 de lei. În total, noile rețele de iluminat se vor întinde pe o lungime de aproape 30 de km, ceea ce reprezintă cea mai mare investiție de după 1990 pe această linie.

”Un iluminat public performant înseamnă un Rădăuți mai sigur, iar acest deziderat trebuie să fie și este prioritar pentru noi, cei din conducerea administrației locale. Pentru mine, implementarea proiectului derulat prin POR va fi un pariu câștigat și asta în beneficiul locuitorilor acestui oraș”, a mai spus primarul Nistor Tatar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nistor Tatar: ”Iluminatul public înseamnă un Rădăuți mai sigur”.
 Vizualizări articol: 1456 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nistor Tatar: ”Iluminatul public înseamnă un Rădăuți mai sigur”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei