Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 sep 2020 - Anul XXV, nr. 214 (7519)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Leziuni grave

Un tânăr sucevean are nevoie urgent de sânge, după un accident de motocicletă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Accidentul petrecut luni după-amiază la Bosanci, unde un tânăr care se deplasa pe o motocicletă a intrat în coliziune violentă cu un autoturism, cel mai probabil din vina femeii de la volanul mașinii, a avut consecințe grave pentru tânărul în vârstă de 20 de ani.

Organizația ”Sânge pentru România” face apel pentru donarea de sânge pentru Fabian Irimie, tânărul în vârstă de 20 de ani, rănit în accident.

”Ca urmare a acestui eveniment Fabian trebuie operat urgent și are nevoie de sânge  grupa A2 pozitiv.

Facem un apel către toți cei care sunt apți pentru a dona să se prezinte la cel mai apropiat centru de transfuzie sanguină pentru a dona pentru Fabian Irimie.

Orice grupă de sânge este bine-venită, stocurile sunt la cote de avarii și în fiecare moment cineva are nevoie de acest element esenţial vieții”, au transmis cei de la organizația umanitară.

Fabian este student la Universitatea de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu” din București, iar luni după-amiază se deplasa cu motocicleta pe drumul județean Suceava-Bosanci.

Din primele cercetări ale polițiștilor rezultă că o femeie în vârstă de 49 de ani, din Udești, în timp ce se deplasa pe DJ 208A, pe strada Sucevei din Bosanci, la volanul unui autoturism, nu s-ar fi asigurat la plecarea de pe loc, lovind cu partea lateral stânga motociclistul care circula pe același sens și depășea autoturismul. Motocicleta s-a lovit violent de mașină, roata din fața pur și simplu rupându-se, iar tânărul a fost proiectat pe carosabil.

Pompierii militari care au intervenit la fața locului cu echipaj de descarcerare și ambulanță SMURD au constatat că tânărul era conștient, dar avea multiple leziuni. Tânărul a putut fi verificat cu etilotestul, rezultând alcoolemie 0, la fel și în cazul conducătoarei auto.

Tânărul rănit grav a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava, cu fractură de femur și alte fracturi. Conform unor apropiați, tânărul urmează să fie supus la trei intervenții chirurgicale ortopedice, care necesită mult sânge. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr sucevean are nevoie urgent de sânge, după un accident de motocicletă.
 Vizualizări articol: 1102 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un tânăr sucevean are nevoie urgent de sânge, după un accident de motocicletă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei