Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 aug 2020 - Anul XXV, nr. 201 (7506)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Partidele, îndemnate să respecte locurile speciale de afișaj electoral

Joi, 27 August 2020 (12:34:31)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cu o zi înainte de începerea oficială a campaniei electorale pentru alegerile locale (28 august), viceprimarul municipiului Suceava Lucian Harșovschi a făcut un apel public la toate partidele și simpatizanții acestora să respecte locațiile amenajate special pentru publicitatea electorală și să dea astfel dovadă de respect față de oraș și locuitorii acestuia.

“Au fost stabilite locațiile pentru afișele electorale, acestea sunt în număr de 32, conform fotografiilor anexate. Din această seară (27 august – n.r.), toate partidele trebuie să-și înlăture toate materialele de publicitate electorală (bannere, panouri outdoor sau de afișaj) din oraș, întrucât se vor folosi doar locurile speciale de afișaj, nu stâlpi, pereți, stații de autobuz etc. Îmi doresc ca toți competitorii politici, indiferent de culoarea politică pe care o reprezintă, să dea dovadă că sunt cunoscători ai principiilor morale și să înțeleagă că lupta electorală trebuie să rămână la acest statut și să nu cadă în altă extremă! Succes tuturor în această campanie electorală, iar pe 27 septembrie să câștige sucevenii!”, a spus Lucian Harșovschi.

Reprezentantul municipalității sucevene a adăugat că în cazul în care se constată abateri de la prevederile legale, fără nici o ezitare vor fi aplicate amenzi, indiferent de culoarea politică:

“Orașul nu trebuie să sufere nici în timpul campaniei electorale și nici după ce aceasta se termină, trebuie să îl respectăm, să îl menținem curat și să nu îl sufocăm. Primăria va fi vigilentă din acest punct de vedere și vă asigur că atât colegii de la poliția locală, cât și cei din cadrul serviciului de ecologizare vor fi prompți și vor aplica sancțiuni acolo unde nu se va respecta legislația”.

Afișarea mijloacelor de propagandă electorală în alte locuri decât cele permise, potrivit prevederilor legale, se sancționează cu o amendă de la 600 lei la 1000 lei. (Legea nr.115 din 19 mai 2015).

Degradarea sau murdărirea în orice fel a clădirilor publice, inclusiv prin expunerea de afișe, anunțuri sau prin scrierea diferitelor inscripții, se sancționează cu o amendă cuprinsă între 400-800 lei (pentru persoane fizice) și 500-1000 lei (pentru persoane juridice).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Partidele, îndemnate să respecte locurile speciale de afișaj electoral.
 Vizualizări articol: 1035 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Partidele, îndemnate să respecte locurile speciale de afișaj electoral0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei