Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 aug 2020 - Anul XXV, nr. 196 (7501)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

A lovit o femeie pe trecerea de pietoni și a părăsit locul accidentului

Vineri, 21 August 2020 (11:47:23)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr de 20 de ani din comuna Adâncata a fost identificat ieri de polițiști, după ce miercuri la prânz a acroșat o femeie pe o trecere de pietoni, după care a plecat de la locul faptei. Femeia s-a simțit rău și după ce a ajuns la spital, unde a povestit ce i s-a întâmplat, polițiștii au reușit identificarea autorului.

Accidentul s-a petrecut miercuri în jurul orei 13.00, în timp ce Marian M. de 20 de ani din comuna Adâncata conducea autoturismul VW Passat pe strada Calea Burdujeni din municipiul Suceava,  dinspre strada Calea Unirii spre strada Cuza Vodă. La un moment dat, ajuns în perimetrul trecerii pentru pietoni din apropierea intersecției cu strada Păcii, acesta a acroșat și accidentat o femeie de 61 ani din municipiul Suceava, care era angajată în traversarea părții carosabile dinspre dreapta spre stânga, având în vedere direcția de deplasare a autovehiculului. 

După producerea accidentului, motivat de faptul că femeia nu ar fi acuzat leziuni traumatice, conducătorul auto a părăsit locul accidentului. 

În urma durerilor resimțite de femeie în cursul după amiezii și a doua zi, joi la prânz , la orele 14.30, s-a prezentat la  Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava, unde, în urma evaluării medicale a fost diagnosticată cu „traumatism cranio cerebral ușor, contuzie cot bilateral”.

În scurt timp polițiștii au reușit identificarea tânărului care a produs accidentul, pe numele său fiind deschis un dosar de cercetare penală pentu săvârşirea infracţiunilor de “vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A lovit o femeie pe trecerea de pietoni și a părăsit locul accidentului.
 Vizualizări articol: 2252 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A lovit o femeie pe trecerea de pietoni și a părăsit locul accidentului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei