Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 aug 2020 - Anul XXV, nr. 194 (7499)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Experiență culinară

Mai mult spațiu și savoare pe terasa “Food court” din Iulius Mall Suceava

Miercuri, 19 August 2020 (13:27:21)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Buna dispoziție și preparatele cu specific internațional creează o atmosferă perfectă pentru pauza de masă. Astfel, pentru ca tu și cât mai mulți prieteni de-ai tăi să aveți parte de o experiență culinară inedită, terasa “Food court” din Iulius Mall s-a extins.

Masa de prânz are un gust mai bun atunci când o savurezi alături de prieteni. Terasa din Iulius Mall Suceava s-a extins, iar acum poți veni împreună cu amicii sau familia ta să  încercați preparatele internaționale pe care vi le propun restaurantele din “Food court”.

Cu un număr de 30 de mese și o capacitate de 80 de locuri, spațiul special amenajat în aer liber este locul potrivit să te relaxezi după o sesiune de shopping.

La Sale e Pepe, restaurantul cu specific mediteraneean, poți încerca o porție din faimoasele paste carbonara, însă dacă ești un fan al preparatelor chinezești, du-te la Manay! La Medieval Gurmand descoperă bunătăți ca la bunica acasă. Restaurantele de tip fast food precum: Mc Donald’s, KFC, Mado, Mesopotamia, Spartan, Yumm și Fryday sunt gata să îți îndeplinească toate poftele. De la Noodle Pack poți să încerci o porție de tăieței din orez, care îți vor potoli foamea. Pentru desert, nu uita de gogoșile cu ciocolată de la Donuterie!

Preparatele sunt achiziționate din interior, în regim to go, și pot fi savurate pe terasă, nefiind permis consumul în interior.

Siguranţa ta este pe primul loc, astfel că pe terasă sunt respectate măsurile de distanţare fizică şi de protecţie, mesele sunt dezinfectate periodic şi sunt amplasate la o distanţă de cel puţin doi metri, personalul poartă măşti şi mănuşi, iar tu poţi împărţi masa cu maximum încă trei prieteni şi ai la dispoziţie facilităţi pentru igienizarea mâinilor.

“Vino la terasa food court din Iulius Mall Suceava pentru o experiență culinară unică!”, este îndemnul reprezentanților centrului comercial din lunca Sucevei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mai mult spațiu și savoare pe terasa “Food court” din Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 1244 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mai mult spațiu și savoare pe terasa “Food court” din Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei