Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 iul 2020 - Anul XXV, nr. 176 (7481)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băut și cu permis suspendat, a intrat cu mașina într-o căruță

Miercuri, 29 Iulie 2020 (12:45:02)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat de 49 de ani din orașul Liteni a ignorat faptul că avea permisul de conducere suspendat, s-a urcat băut la volan și aproape de centrul orașului a lovit din spate o căruță, alegându-se cu un nou dosar penal pentru aventura sa.

Accidentul s-a petrecut aseară, în jurul orei 22.00, în timp ce Dumitru A. s-a urcat la volanul unui autoturism Ford Mondeo cu care a pornit la drum pe DJ 208A, din centrul orașului spre municipiul Suceava. Nu a apucat să facă mai mult de 100 de metri, că în dreptul Oficiului Poștal Liteni a și intrat în coliziune cu o căruță trasă de doi cai și condusă de un localnic, care circulau în aceeași direcție, în fața sa. În urma impactului caii care tractau căruța s-au speriat și au luat-o la fugă cu tot cu atelaj, fiind opriți numai după circa 200 de metri.

Cercetările polițiștilor au stabilit că atelajul condus de localnic era semnalizat, având atașată în partea din spate o vestă reflectorizantă, conducătorul căruței având o lanternă aprinsă asupra sa.

Nici unul dintre cei doi bărbați implicați în accident nu au fost răniți, în urma testării cu aparatul etilotest polițiștii constatând că cel care conducea căruța nu consumase alcool. Nu același lucru au constatat despre șoferul de 49 de ani care a produs coliziunea, acesta având în timpul testării o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din această cauză el a fost transportat la spital, unde i s-au luat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei din sânge.

În urma interogării bazei de date auto, s-a constatat că Dumitru A. figurează cu mențiuni de reținere a permisului de conducere din data de 25 iunie 2019, în urma aplicării de către polițiștii Poliției Orașului Liteni a unei sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea regulilor privind depășirea, existând însă posibilitatea ca baza de date să nu fi fost actualizată. S-a constatat în același timp că autoturismul condus de bărbat are inspecția tehnică periodică expirată din data de 27 iulie 2020, cel de la volan fiind sancționat contravențional pentru aceasta. Pe numele său a fost întocmit și un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băut și cu permis suspendat, a intrat cu mașina într-o căruță.
 Vizualizări articol: 1188 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băut și cu permis suspendat, a intrat cu mașina într-o căruță0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei