Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 iun 2020 - Anul XXV, nr. 139 (7444)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Urmărit de poliție, s-a împotmolit cu mașina într-un lan de grâu

Marţi, 16 Iunie 2020 (10:22:42)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr care se afla la volanul unui autoturism înmatriculat în Irlanda nu a oprit la semnalul poliției și a gonit aproximativ 3 kilometri cu poliția pe urmele lui. Goana s-a terminat într-un lan de grâu, unde mașina fugarului s-a împotmolit. Tânărul de la volan nu are permis de conducere și acum aproximativ o lună s-a mai angajat într-o urmărire cu poliția, la Putna, atunci fiind și băut.

Luni, în jurul orei 20.15, un echipaj de la Secția Rurală Gălănești, care acționa pe drumul județean din Bilca, a efectuat semnal regulamentar de oprire unei mașini care circula dinspre Frătăuți spre Vicovu de Sus. Șoferul a mărit brusc viteza de deplasare, polițiștii plecând în urmărire cu semnale acustice și luminoase. După aproximativ 3 km, conducătorul auto a pierdut controlul autoturismului și a intrat într-un lan cu grâu. Din autoturism au ieșit doi tineri care au fugit în vegetația din apropiere, unde au fost prinși și imobilizați.

În scurt timp polițiștii au aflat cu cine au de a face:Gheorghe Tapardău, în vârstă de 24 de ani, din Putna, care nu are permis de conducere și care, pe 18 mai a.c., mai fusese prins după o urmărire în trafic.  El se afla sub măsura controlului judiciar, cu interdicție de a mai conduce autoturisme și cu interdicție de a părăsi localitatea de domiciliu.

Pe 18 mai, în jurul orei 1.00, o patrulă de la Secția Rurală Gălănești, în timp ce acționa pe raza comunei Putna, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism marca Audi. Șoferul nu a oprit la semnal, continuându-și deplasarea cu viteză, și s-a ascuns cu mașina în albia pârâului Putna, mascată de vegetație, unde polițiștii l-au ajuns din urmă și l-au prins. La volan se aflase Gheorghe Tapardău, care era sub influența băuturilor alcoolice, având concentrația de 0,67 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Pe 19 mai, tânărul din Putna a fost primul reținut în arest pentru infracțiuni la regimul rutier după perioada de pandemie în care s-au făcut foarte puține rețineri după gratii și nici una pentru cei care au comis fapte legate de traficul rutier.

Același tânăr a fost condamnat recent la 8 luni de închisoare, cu suspendare, pentru conducere fără permis.

Așadar, o adevărată bătaie de joc din partea acestuia față de ce înseamnă legislație rutieră.

Mai putem adăuga și că mașina cu care se deplasa luni seară tânărul fără permis nu avea nici asigurare RCA valabilă, fiindu-i aplicată și o amendă de 5.000 de lei

Luni noapte, tânărul din Putna a ajuns din nou în arestul poliției județene, reținut pentru 24 de ore. Având în vedere că acesta era sub control judiciar, polițiștii de la Gălănești vor sesiza magistrații pentru înlocuirea acestei măsuri cu arestul preventiv.

Cercetările continuă sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Urmărit de poliție, s-a împotmolit cu mașina într-un lan de grâu.
 Vizualizări articol: 2257 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Urmărit de poliție, s-a împotmolit cu mașina într-un lan de grâu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei