Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 iun 2020 - Anul XXV, nr. 139 (7444)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Aproape 140 de pacienți cu Covid-19, internați în Spitalul Suceava

Marţi, 16 Iunie 2020 (13:21:16)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava are la această oră 460 de pacienți internați, dintre care 139 de pacienți Covid-19 și 321 de pacienti nonCovid, iar în secția Terapie Intensivă sunt internați 11 pacienți. În Spitalul Municipal Rădăuți sunt internați 75 de pacienți Covid.

Conform informării zilnice făcute de Prefectura Suceava, în ultimele 24 de ore au fost internate în spitalul județean 8 persoane diagnosticate cu Covid – 19 și au fost externate 6 persoane.

Marți, datele centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate Publică Suceava arată că în autoizolare la domiciliu sunt 4.539 de persoane și în carantină instituționalizată sunt 3 persoane. Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid – 19.

Măsura autoizolării a fost încheiată de 24.373 de persoane și cea a carantinei instituționalizate, de 3.108 de persoane.

Conform situației întocmite de DSP, la nivelul județului Suceava se înregistrează 3.170 de persoane declarate vindecate.

Prefectura mai informează că în cursul zilei de 15 iunie a.c. polițiștii au desfășurat activități în context Covid 19, fiind verificate 4.631 de persoane cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse.

De asemenea, au fost verificate 4 societăți comerciale. Au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale în valoare de 2.500 de lei.

Autoritățile județene atenționează că, având în vedere creșterea numărului de cazuri noi de Covid-19 din ultimele zile, trebuie respectate cu strictețe măsurile generale de protecție sanitară – purtarea măștii în spații închise, păstrarea distanței față de alte persoane, evitarea atingerii suprafețelor comune și a contactului direct, igienizarea frecventă a mâinilor.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 140 de pacienți cu Covid-19, internați în Spitalul Suceava.
 Vizualizări articol: 2657 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aproape 140 de pacienți cu Covid-19, internați în Spitalul Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei