Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 iun 2020 - Anul XXV, nr. 131 (7436)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În Spitalul de Urgență Suceava mai sunt 126 de pacienți cu Covid-19 și în Spitalul Rădăuți, 37 astfel de pacienți

Sâmbătă, 6 Iunie 2020 (13:37:16)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se aflau internați sâmbătă, 6 iunie, 408 pacienți, dintre care 126 de pacienți cu Covid-19, conform informării de presă zilnice transmisă de Prefectura Suceava. Dintre aceștia, 17 pacienți erau internați la secția de Terapie Intensivă. În Spitalul Municipal Rădăuți erau internați 37 de pacienți cu Covid-19 și 22 de persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus. În ultimele 24 de ore au fost internate în Spitalul Suceava cinci persoane diagnosticate cu Covid – 19 și au fost externate 24 de persoane, nefiind înregistrat nici un caz în rândul personalului medical.

În data de 6 iunie, conform datelor centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, în autoizolare la domiciliu erau 5.116 de persoane și în carantină instituționalizată, trei persoane. Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid – 19.

        Conform situației întocmită de către DSP Suceava, la nivelul județului se înregistrează un număr de 2.763 de persoane declarate vindecate.

Prefectura a mai informat că vineri 5 iunie a.c. a fost transmisă către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență solicitarea de ridicare a carantinei la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Sasca Mică, din comuna Cornu Luncii.

În ceea ce privește activitățile desfășurate de polițiști, în context Covid-19, în cursul zilei de 5 iunie a.c. aceștia au verificat, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, 5.926 de  persoane și 32 de societăți comerciale.

Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan a făcut apel la suceveni ca în minivacanța de Rusalii „să abordeze cu prudență măsurile de relaxare și să conștientizeze că cea mai sigură cale de a ține sub control răspândirea Covid 19 este reducerea la minimum a riscului de expunere la noul coronavirus”.

„Vă rugăm să fiți în continuare vigilenți în aplicarea măsurilor de prevenire și să țineți cont, așa cum ați făcut și până acum, de recomandările specialiștilor privind protecția personală împotriva Covid-19”, este mesajul prefectului Moldovan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În Spitalul de Urgență Suceava mai sunt 126 de pacienți cu Covid-19 și în Spitalul Rădăuți, 37 astfel de pacienți.
 Vizualizări articol: 2197 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
În Spitalul de Urgență Suceava mai sunt 126 de pacienți cu Covid-19 și în Spitalul Rădăuți, 37 astfel de pacienți0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei