Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 iun 2020 - Anul XXV, nr. 131 (7436)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Donații impresionante pentru cei din linia întâi, pe durata stării de urgență, de la Fundația Nord 2001/Sânge pentru România

Duminică, 7 Iunie 2020 (15:37:05)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fundația Umanitară Nord 2001/ Sânge pentru România, reprezentată prin medicul pneumolog Georgeta Iacov Georgeta, a făcut bilanțul activităților în care s-a implicat de la începul pandemiei de Covid-19, atât pentru sprijinirea instituțiilor, cât și a persoanelor aflate în dificultate.  

Potrivit unui comunicat de presă remis de fundație, voluntarii acesteia au răspuns prompt solicitărilor venite din partea instituțiilor aflate în linia întâi: Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, SMURD, ISU, Serviciul de Ambulanță,  Poliție și Jandarmerie, cu toate subunitățile lor, atât din județul Suceava, cât și din Botoșani. Au fost sprijinite, de asemenea, Spitalul Județean de Urgență „Sf. Pantelimon” Focșani și Spitalul „NN Săveanu”, din Vidra - Vrancea. Fundația Umanitară Nord 2001/Sânge pentru România a donat 50.000 litri hipoclorit de sodiu, 25.000 mănuși, 22.000 botoșei, 5.400 măști, 3.000 saci menaj, 900 pachete șervețele umede, 500 litri săpun lichid, 300 litri gel dezinfectant de mâini, 300 mopuri, 250 role prosop hârtie, 250 viziere, 100 găleți, 50 baxuri hârtie igienică și 40 combinezoane.

De asemenea, pe perioada carantinei, fundația a oferit zilnic echipajelor aflate la filtrele din zona carantinată, precum și echipajelor SMURD venite în ajutor din Bistrița Năsăud și Botoșani, câte un meniu zilnic, ajungând astfel la 671 de meniuri livrate de către membrii și voluntarii fundației.

În atenția acestora au fost și centrele de recuperare pentru persoane cu dizabilități, unde s-au donat produse de igienă și alte obiecte de folosință personală, precum și bătrânii și copiii cu situații materiale dificile, cărora le-au fost donate pachete de alimente – 610 kg de carne, ulei, zahăr, orez, fructe, dar și jucării pentru copii.

Fundația Nord 2001 a fost înființată în urmă cu peste  23 de ani, timp în care a avut o bogată activitate umanitară. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Donații impresionante pentru cei din linia întâi, pe durata stării de urgență, de la Fundația Nord 2001/Sânge pentru România.
 Vizualizări articol: 1345 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Donații impresionante pentru cei din linia întâi, pe durata stării de urgență, de la Fundația Nord 2001/Sânge pentru România0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei