Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 mai 2020 - Anul XXV, nr. 125 (7430)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Peste 70% din sucevenii infectaţi cu noul Covid-19 s-au vindecat de boală

Duminică, 31 Mai 2020 (13:37:57)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Datele oficiale transmise astăzi de Prefectura Suceava arată că peste 70% din persoanele din judeţ care s-au infectat cu noul coronavirus s-au vindecat de boală. Conform situației întocmită de către D.S.P. Suceava, la nivelul județului se înregistrează 2.529 de persoane declarate vindecate. Numărul total al cazurilor de Covid 19 din judeţul Suceava este de 3.523. În ultimele 24 de ore au fost internate in spital 50 de persoane diagnosticate cu Covid – 19 si externate 25 de persoane, nefiind înregistrat nici un caz în rândul personalului medical. În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceavasunt internaţi în momentul de faţă 410 pacienți, dintre care 194 de pacienți Covid-19, 12 fiind internați la Secția de Anestezie şi Terapie Internsivă. De asemenea, în Spitalul municipal Rădăuți sunt internați 49 de pacienți cu noul coronavirus, iar alte 19 persoane sunt suspecte de infecție cu noul coronavirus.

Potrivit Prefecturii, astăzi în judeţul Suceava mai sunt doar cinci persoane în carantină instituţionalizată, iar alte 4.829 de persoane sunt în autoizolare la domiciliu. Prefectul Alexandru Moldovan a precizat că persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusulCovid – 19.

În acelaşi timp, Alexandru Moldovan a mai spus că în cursul zilei de 30 mai 2020, polițiștii suceveni au desfășurat 161 de acțiuni de control, fiind verificate 4.683 de persoane aflate in autoizolare la domiciliu și 50 de societati comerciale.

Moldovan a făcut un apel către suceveni să respecte normele de igienă și distanțare socială impuse de starea de alertă și să manifeste aceeași atitudine responsabilă și conduită preventivă de până acum.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 70% din sucevenii infectaţi cu noul Covid-19 s-au vindecat de boală.
 Vizualizări articol: 1870 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 70% din sucevenii infectaţi cu noul Covid-19 s-au vindecat de boală0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei