Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 mai 2020 - Anul XXV, nr. 125 (7430)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Festivalul Național Concurs „Regina Sânzienelor”, ediția a VI-a, se mută în mediul online

Duminică, 31 Mai 2020 (10:38:44)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Festivalul Național Concurs „Regina Sânzienelor”, ediția a VI-a, se mută anul acesta în mediul online. Competiția, organizată de Dumitru Parasca, se va desfășura în perioada 18 – 20 iunie 2020. „Indiferent de vremuri, nu trebuie să renunțăm la visurile, pasiunile și tradițiile noastre. Viața își urmează cursul, iar noi avem datoria de a trăi frumos. Deși nu ne putem strânge în brațe, pentru că trebuie să respectăm regulile distanțării sociale, ne putem mângâia sufletele cu vibrațiile trăirilor noastre. Vom celebra și anul acesta mitul străvechi al Sărbătorii Sânzienelor și vom premia regine și prințese care ne vor împărtăși obiceiuri și tradiții de sânziene din zonele etnografice din care provin”, a spus Dumitru Parasca.

 

  • Concursul are trei secțiuni

 

Organizatorul își dorește ca festivitatea de premiere, dacă este posibil, să aibă loc sâmbătă, 20 iunie 2020, la Hanul Voievozilor din Horodnic de Sus. „În cazul în care nu vom putea să ne întâlnim fizic, câștigătorii vor fi anunțați tot online”, a spus Dumitru Parasca.
Concursul se va desfășura pe trei secțiuni: „Prințese” (6 - 14 ani), „Regine” (15 - 101 ani) și „Grup”. Regulamentul de participare și formularul de înscriere vor fi publicate pe pagina de Facebook a festivalului (https://www.facebook.com/Festivalul-Național-Regina-Sânzienelor/) și pe pagina web: https://reginasanzienelor.ro/.

„Participarea la concurs presupune să vă înregistrați audio-video momentul pregătit de dumneavoastră și să-l trimiteți împreună cu formularul de înscriere și o fotografie în care să purtați costumația de Sânziană (ie/rochie albă, coroniță de flori în care să împletiți și flori de sânziene) pe e-mail: depaserv.radauti@gmail.com sau pe messenger-ul paginii de Facebook.Înscrierile se vor face începând din data de 18 mai 2020 și se vor încheia pe 17 iunie 2020, la ora 18:00.
Inspirație și succes, regine și prințese!”, anunță organizatorul festivalului.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Festivalul Național Concurs „Regina Sânzienelor”, ediția a VI-a, se mută în mediul online.
 Vizualizări articol: 1500 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Festivalul Național Concurs „Regina Sânzienelor”, ediția a VI-a, se mută în mediul online0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei