Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 mai 2020 - Anul XXV, nr. 125 (7430)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

O familie săracă cu șase copii, ajutată cu alimente de Fundația Umanitară Nord 2001/ Sânge pentru România

Duminică, 31 Mai 2020 (08:54:39)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O familie săracă cu 6 copii din Liteni a fost ajutată cu alimente de Fundația Umanitară Nord 2001/ Sânge pentru România. Copiii au mai primit haine, încălțăminte și jucării din partea Mobispeed SRL, reprezentată de Borhan Ramona Mihaela, și din partea Farmaciei Andu-Farm. Mama minorilor, Mihaela Tihulca, în vârstă de 39 de ani, din orașul Liteni, muncește cu ziua pentru a le procura hrană celor șase copii. Ei trăiesc de pe o zi pe alta, într-o singură cameră, care, din păcate, nu le aparține și de unde pot fi oricând evacuați. Pentru ei cuvântul „acasă”, la fel ca bucuria și siguranța unui cămin nu există.

Fundația Umanitară Nord 2001/ Sânge pentru România, prin voluntarii Lucian Suhani, Vlad Sorin Purnichi și Andrei Iacov, s-a mobilizat și a dus o serie de alimente de strictă necesitate familiei greu încercate de necazurile și lipsurile vieții: faină, orez, paste, ulei, preparate din carne, dulciuri, pâine. „Această familie are nevoie de mult mai mult. Trebuie să ne mobilizăm, oameni de bine, oameni cu suflet mare, să strângem bani și materiale, să le oferim bunul cel mai de preț, o casă, pe care să o numească acasă, și chiar de va fi dintr-o singură cameră, să fie a lor și să nu mai trăiască în nesiguranță. Împreună putem face ca acest vis să devină realitate. Ne bazăm în acest demers pe toți cei care pot ajuta prin donații”, ne-a spus Andrei Iacov.

Voluntarii Fundației Umanitare Nord 2001/ Sânge pentru România vor ca demersul lor să ajungă la cât mai multe inimi, care nu vor rămâne indiferente în fața sărăciei și lipsurilor acestei familii cu 6 copii. „Vă așteptăm alături de noi! Împreună putem arăta că ne pasă!”, este mesajul voluntarilor. Nu ezitați să faceți un bine.

Pentru toți cei care doriți să susțineți inițiativa Fundației Umanitare Nord 2001/ Sânge pentru România de a ajuta familia din Liteni, puteți să faceți donații. Sumele pot fi direcționate în contul Fundației Umanitare Nord 2001, deschis la Unicredit Bank Suceava:

RO13 BACX 0000 0032 4475 3000, în Lei

Sau

RO83 BACX 0000 0032 4475 3001, în Euro,    Cod SWIFT/BIC : BACXROBU

și pe site-ul Fundației www.funord2001.ro, direct cu cardul.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O familie săracă cu șase copii, ajutată cu alimente de Fundația Umanitară Nord 2001/ Sânge pentru România.
 Vizualizări articol: 1714 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O familie săracă cu șase copii, ajutată cu alimente de Fundația Umanitară Nord 2001/ Sânge pentru România0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei