Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 mai 2020 - Anul XXV, nr. 101 (7406)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Starea ÎPS Pimen, arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, s-a agravat în ultimele zile de internare la Institutul ”Matei Balș” din Capitală

Duminică, 3 Mai 2020 (19:02:35)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Informațiile privind agravarea stării de sănătate a lui ÎPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, au apărut duminică pe mai multe canale de informare. Conform celor de la Mediafax, ÎPS Pimen se află în stare gravă în secția ATI a Institutului ”Matei Balș” din București. Conform unor surse din cadrul Institutului de Boli Infecțioase, înaltul ierarh se afla duminică în stare gravă, fiind intubat, după ce în cursul serii de vineri a suferit complicații pulmonare.

În același timp, surse din cadrul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților ne-au relatat, duminică după-amiază, despre faptul că în jurul orei 16.15 au fost informați despre faptul că starea Arhiepiscopului Pimen este staționară, nefiind intubat, el respirând doar cu ajutorul măștii de oxigen.

ÎPS Pimen fusese confirmat cu Covid-19 și a fost transferat luni, 20 aprilie, cu puțin timp înainte de miezul nopții, de la Spitalul de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, la Institutul „Matei Balș” din București. Transportul la București s-a efectuat cu un elicopter care aparține unității speciale de aviație a MAI, de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare Suceava”, unde a fost transportat cu ambulanța de transport victime multiple a SMURD.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Starea ÎPS Pimen, arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, s-a agravat în ultimele zile de internare la Institutul ”Matei Balș” din Capitală.
 Vizualizări articol: 7349 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Starea ÎPS Pimen, arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, s-a agravat în ultimele zile de internare la Institutul ”Matei Balș” din Capitală4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei