Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 mai 2020 - Anul XXV, nr. 101 (7406)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

22 de cazuri noi de coronavirus în judeţul Suceava

Sâmbătă, 2 Mai 2020 (13:56:03)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Grupul de Comunicare Strategică a transmis că de vineri şi până sâmbătă, în judeţul Suceava au fost înregistrate doar 22 de cazuri noi de coronavirus. Creşterea în ultimele 24 de ore este cu mult mai mică în comparaţie cu cea înregistrată de joi până vineri, când au fost raportate 94 de cazuri noi de suceveni infectaţi cu noul coronavirus. La raportarea de sâmbătă, în judeţul Suceava sunt în total 2.881 de cazuri Covid. Până vineri seara, totalul persoanelor din judeţul Suceava care au murit în urma infecţiei cu noul coronavirus era de 138.

Tot sâmbătă, Prefectura Suceava a anunţat că în total au fost externate din spital 1.195 de persoane și au fost declarate vindecate de coronavirus 675 de persoane. Numărul persoanelor vindecate a rămas acelaşi ca şi la raportarea de vineri.

Sâmbătă, la nivelul județului Suceava se află în autoizolare la domiciliu 696 de persoane, iar în carantină instituționalizată alte 533 de persoane. Potrivit Prefecturii, persoanele aflate în autoizolare la domiciliu sunt clinic sănătoase, fără simptome specifice infecției COVID – 19. De asemenea, din izolare voluntară au ieșit până acum 13.731 de persoane. După obținerea avizului epidemiologic, din carantină instituționalizată au ieșit, de la instituirea măsurii de carantinare și până în prezent, 1.895 persoane.

Într-o informare a Prefecturii se precizează că în ultimele 24 de ore forțele de ordine, constituite în echipe de polițiști și echipe mixte formate din polițiști, jandarmi, polițiști local și militari, au continuat să efectueze verificări în județ, cu accent pe modalitatea de respectare a restricțiilor de circulație, în filtrele instituite la limitele zonelor de carantină, respectiv de protecție, precum și în locuri de picnic, parcuri și alte asemenea locuri accesibile publicului pentru impunerea normelor legale instituite în perioada stării de urgență.

Astfel, pentru menținerea ordinii și siguranței publice, pe raza județului Suceava au acționat 476 cadre ale Ministerului de Interne și 104 polițiști locali și 18 militari.  

„Activitățile desfășurate în contextul răspândirii COVID 19, în ultimele 24 de ore au constat în 76 misiuni, cele mai multe pentru verificarea respectării  interdicțiilor impuse persoanelor aflate în izolare/carantină. Au fost verificate 696 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor impuse și nu au fost aplicate sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor de izolare. Au fost constatate și aplicate 194 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală  de 336.190 lei”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Suceava. Potrivit aceleiași surse, personalul Ministerului de Interne din cadrul dispozitivelor constituite pentru carantinarea municipiului Suceava și pentru asigurarea zonei de protecție a constatat 19 fapte de natură contravențională, din care zece pentru nerespectarea restricțiilor de circulație.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 22 de cazuri noi de coronavirus în judeţul Suceava.
 Vizualizări articol: 2875 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
22 de cazuri noi de coronavirus în judeţul Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei