Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 mai 2020 - Anul XXV, nr. 101 (7406)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Încă nouă persoane cazate la Căminul de bătrâni din Rădăuți, confirmate cu COVID-19; în total sunt 20 de cazuri

Duminică, 3 Mai 2020 (12:13:36)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Numărul persoanelor infectate cu COVID-19 de la Căminul pentru persoane vârstnice din Rădăuți a crescut. Directorul Direcției de Asistență Socială a Consiliului Local Rădăuți, Marinela Mironescu, a declarat că duminică, 3 mai, i-au fost comunicate de Direcția de Sănătate Publică rezultatele pozitive la COVID-19 pentru încă nouă beneficiari ai centrului. Astfel, din numărul total de 30 de beneficiari, 16 sunt infectați cu noul coronavirus, iar din cei 26 de angajați, patru sunt confirmați cu COVID-19. Ceilalți beneficiari și angajați au avut rezultate negative la testarea COVID.

Persoanele pozitive au fost internate sau urmau să fie internate (cele pentru care confirmarea a venit duminică) în Spitalul Municipal Rădăuți.

Marinela Mironescu a afirmat că angajații sunt asimptomatici, în schimb o parte a beneficiarilor infectați, care sunt persoane cu vârste de peste 70 de ani, au forme medii de boală.

Directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică, dr. Manuela Trifan, a declarat, sâmbătă, că în căminul pentru persoane vârstnice de la Rădăuți există personal medical și că au fost luate toate măsurile pentru stingerea focarului.

Potrivit directorului executiv al DSP, la acest moment epidemia de COVID-19 în județul Suceava este sub control, dar este posibil să mai apară cazuri în colectivități, așa cum s-a întâmplat în ultimele zile la căminele pentru vârstnici de la Bogdănești și de la Rădăuți. Menționăm că și persoanele depistate pozitiv de la căminul din Bogdănești au fost internate în Spitalul de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă nouă persoane cazate la Căminul de bătrâni din Rădăuți, confirmate cu COVID-19; în total sunt 20 de cazuri.
 Vizualizări articol: 2012 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Încă nouă persoane cazate la Căminul de bătrâni din Rădăuți, confirmate cu COVID-19; în total sunt 20 de cazuri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei