Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 mai 2020 - Anul XXV, nr. 101 (7406)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Grupul de Comunicare Strategică a comunicat încă cinci decese în Suceava. Numărul total este de 148

Duminică, 3 Mai 2020 (15:19:02)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Numărul sucevenilor care au căzut victime noului coronavirus a ajuns, duminică, 3 mai, la 148. Grupul de Comunicare Strategică a informat asupra a cinci noi decese, dintre care unul al ambulanțierului de la Serviciul de Ambulanță Județean Suceava. Conform informării transmise de GCS, acesta a fost internat în data de 12 aprilie în Spitalul Județean de Urgență Suceava, apoi transferat în 24 aprilie la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Iași, la Terapie Intensivă. A fost ventilat non-invaziv până în data de 29 aprilie, când a suferit un stop-cardiorespirator. A fost resuscitat, apoi intubat și ventilat mecanic. Ambulanțierul fusese testat pentru COVID-19 în data de 13 aprilie și a fost confirmat pozitiv în data de 17 aprilie, la spitalul din Suceava. A murit în data de 2 mai. GCS precizează că bărbatul nu suferea de alte boli.

Al doilea deces este al unui sucevean în vârstă de 66 ani, dializat, cu boală renală cronică. A fost testat în data de 16 aprilie, confirmat cu COVID-19 în 18 aprilie și a fost internat în aceeași zi în Spitalul Județean de Urgență Suceava, secția Nefrologie.  A decedat în data de 2 mai.

Un alt bărbat, în vârstă de 71 de ani, suferind de hipertensiune arterială, sindrom reumatoid și de obezitate, conform GCS, a fost testat pentru COVID -19 în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalul Județean de Urgență Suceava, confirmat în data de 23 aprilie și internat în aceeași zi în secția Neurologie a spitalului. A murit în 2 mai.

Alte două decese sunt ale unor persoane vârstnice, asistate în cămine de profil. Este vorba despre o femeie în vârstă de 85 de ani, testată și confirmată cu COVID-19 în data de 13 aprilie, care suferea de neoplasm de sân operat, cu metastaze, diabet zaharat tip II, hipertensiune arterială și hemoragie digestivă superioară, decedată în data de 2 mai, și o femeie în vârstă de 82 de ani, care a fost internată în perioada 5-28 aprilie în Spitalul Municipal Rădăuți, pentru infecție bacteriană nespecificată și boală pulmonară interstițială. A fost testată în data de 6 aprilie pentru COVID -19 și a primit rezultat negativ în data de 9 aprilie. La întoarcerea în cămin, a fost retestată în 29 aprilie și confirmată pozitiv la 1 mai, la laboratorul UMF Cluj-Napoca. Confirmarea a venit la o zi după ce a murit, în data de 30 aprilie. Drept comorbidități, GCS indică hipertensiunea arterială.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Grupul de Comunicare Strategică a comunicat încă cinci decese în Suceava. Numărul total este de 148.
 Vizualizări articol: 1907 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grupul de Comunicare Strategică a comunicat încă cinci decese în Suceava. Numărul total este de 1480.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei