Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 mai 2020 - Anul XXV, nr. 100 (7405)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Razie cu peste 20 de poliţişti în gările din Suceava pentru verificarea justificării deplasărilor

Vineri, 1 Mai 2020 (19:01:10)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 20 de poliţişti au participat din dimineaţa zilei de 1 mai la o acţiune de control de amploare în gările Burdujeni şi Iţcani, fiind verificată justificarea deplasării cu trenurile în această perioadă. Acţiunea este organizată de Serviciul Judeţean al Poliţiei Transporturi Suceava, cu sprijinul Secţiei de Poliţie Burdujeni, şi continuă până duminică, 3 mai, inclusiv.

În această perioadă de carantină numărul de trenuri este foarte scăzut, în principal pentru cei care fac naveta şi lucrează în domeniile pentru care este permisă deplasarea în zone de carantină.

Cum era de aşteptat, poliţiştii au identificat destule persoane care încercau să plece spre localităţi din afara celor carantinate, justificând motive personale poate juste, însă care nu se încadrează în ce prevede acum legea.

Poliţiştii au aplicat zece sancţiuni contravenţionale, din care şapte au fost avertismente. Cinci dintre sancţiuni au fost pentru deplasări nejustificate.

Poliţiştii au preferat să meargă mai mult pe prevenţie, multe persoane fiind întoarse din drum înainte de a urca în trenuri. Este un fapt de apreciat din punctul nostru de vedere, amenzile mari prevăzute de ordonanţele militare trebuind să fie excepţii.

A fost deschis şi un dosar penal, un bărbat din Iaşi prezentând o adeverinţă pe numele unei firme din Suceava deşi nu figurează ca angajat la respectiva firma. Cercetările vor continua pentru fals şi uz de fals.

Acţiunea continua sâmbătă şi duminică şi poliţiştii de la Serviciul Judeţean Transporturi fac apel la suceveni să nu se pornească la drum fără a se informa în prealabil şi doar pentru urgenţe majore, pe care le pot justifica.

Prin gările din Suceava mai trec doar 12 trenuri, care merg până la Paşcani-Iaşi-Bacău, respectiv Ilva Mică. Mai sunt două perechi de trenuri Cacica-Câmpulung Moldovenesc, care însă ocolesc gara din Burdujeni, circulând pe inelul Suceava Nord-Suceava Vest.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Razie cu peste 20 de poliţişti în gările din Suceava pentru verificarea justificării deplasărilor.
 Vizualizări articol: 1996 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Razie cu peste 20 de poliţişti în gările din Suceava pentru verificarea justificării deplasărilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei