Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 mai 2020 - Anul XXV, nr. 100 (7405)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nici o persoană vindecată de coronavirus în judeţul Suceava în ultimele 24 de ore

Vineri, 1 Mai 2020 (15:03:28)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În ultimele 24 de ore nu au fost înregistrate cazuri noi de persoane vindecate de noul coronavius. Prefectura Suceava a transmis că vineri sunt 675 de persoane declarate vindecate după ce au fost infectate cu Covid-19, acelaşi număr fiind înregistrat în cursul zilei de joi. În schimb, a crescut numărul sucevenilor cu forme uşoare de coronavirus care au fost externaţi din spitale, de la 1.075, câţi erau joi, la 1.134 în cursul zilei de vineri. Potrivit prefecturii, în cursul zilei de vineri se află în izolare voluntară la domiciliu 727 de persoane, iar în carantină instituționalizată 509 persoane. Până acum au ieșit din autoizolare 13.696 de persoane, iar din carantină instituționalizată alte 1.869 de persoane.

Prefectura Suceava a mai transmis că în ultimele 24 de ore, pentru menținerea ordinii și siguranței publice, pe raza județului Suceava au acționat 505 cadre ale Ministerului Afacerilor Interne, din care 379 de polițiști, 114  jandarmi și 4 polițiști de frontieră, precum şi 106 polițiști locali și 16 militari MApN.

Astfel, forțele care au acționat în ultimele 24 de ore, pentru a verifica respectarea regimului de autoizolare la domiciliu și/sau carantinare, locațiile de carantinare precum și societățile comerciale pentru impunerea interdicțiilor pe timpul Stării de Urgență, au efectuat 64 de misiuni, cele mai multe pentru verificarea respectării interdicțiilor impuse persoanelor aflate în izolare sau carantină. În total au fost verificate 470 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor impuse și nu au fost aplicate sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor de izolare.  În ultimele 24 de ore au fost constatate și aplicate 66 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală  de 159.290 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nici o persoană vindecată de coronavirus în judeţul Suceava în ultimele 24 de ore.
 Vizualizări articol: 1624 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nici o persoană vindecată de coronavirus în judeţul Suceava în ultimele 24 de ore0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei