Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 apr 2020 - Anul XXV, nr. 93 (7398)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Campanie de distrugere a cuiburilor de ciori din Suceava, de săptămâna viitoare

Joi, 23 Aprilie 2020 (15:59:57)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii care sunt deranjați de prezența ciorilor care și-au făcut cuiburi în arborii din apropierea locuinței lor se pot adresa Primăriei Suceava sau direct la Direcția Domeniului Public, pentru a solicita îndepărtarea acestora.

Campania de distrugere a cuiburilor de ciori de pe domeniul public al municipiului Suceava va începe de săptămâna viitoare, intervenții urmând să fie făcute la înălțime cu ajutorul unui utilaj special, cu nacelă, după cum a precizat viceprimarul Marian Andronache.

“Ca în fiecare an, după data de 20 aprilie, începe acțiunea de distrugere a cuiburilor de ciori din Suceava. Este o acțiune solicitată de mai mulți cetățeni. Am primit multe sesizări în această privință, mai ales în această perioadă de carantină și autoizolare la domiciliu.

Lucrările vor începe din 27.04.2020 (luni), ora 8:00, și vor fi executate de colegii de la sectorul spații verzi, din cadrul Direcției Generale a Domeniului Public Suceava, cu ajutorul unui utilaj cu nacelă. Intervențiile se vor realiza pe domeniul public al municipiului Suceava, nu și pe domeniul unor instituții sau al unor entități private”, a subliniat Marian Andronache.

Operațiunea va dura două săptămâni și va fi demarată inițial în toate parcurile din municipiu care prezintă cuiburi de ciori, după care vor fi soluționate rând pe rând solicitările din partea cetățenilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campanie de distrugere a cuiburilor de ciori din Suceava, de săptămâna viitoare.
 Vizualizări articol: 1633 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Campanie de distrugere a cuiburilor de ciori din Suceava, de săptămâna viitoare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei