Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 apr 2020 - Anul XXV, nr. 86 (7391)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

5.000 de litri de dezinfectant virucidal, oferit pentru dezinfectarea instituțiilor din subordinea Primăriei Suceava

Luni, 13 Aprilie 2020 (14:50:36)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Municipalitatea suceveană a primit o mână de ajutor importantă în lupta  împotriva răspândirii virusului COVID – 19, datorită implicării doctorului Cristian Irimie, care este și consilier local.

Mai exact, Primăria Suceava a primit o donație foarte utilă în această perioadă – o substanță dezinfectantă puternic concentrată, din care se pot obține 5.000 de litri de dezinfectant virucidal, împreună cu recipienți de mixare și de pulveriare, din partea unei companii private.

“Rely+On Virkon este un produs biocid avizat de Comisia Națională pentru Produse Biocide. Acesta va fi folosit de către Direcția de Asistență Socială, Poliția Locală, Direcția Administrația Piețelor, Direcția Generală a Domeniului Public, inclusiv de către primărie, astfel încât dezinfectarea suprafețelor din cadrul instituțiilor să poată fi realizată.

Mulțumim domnului doctor Irimie Cristian, consilier municipal în cadrul Consiliului Local Suceava, și societății REMIX COM SRL pentru sprijinul acordat în această perioadă în care soluțiile dezinfectante se găsesc cu dificultate”, a anunțat viceprimarul Lucian Harșovschi, care s-a ocupat de încheierea contractului de sponsorizare.

O altă donație, constând în 1000 de litri dezinfectant de mâini, greu de procurat în cantități mari în această perioadă, a fost primită de municipalitatea suceveană de la Egger Technologia, acesta fiind folosit la umplerea celor aproape 2000 de distribuitoare de dezinfectant montate la intrările de bloc din municipiul reședință de județ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 5.000 de litri de dezinfectant virucidal, oferit pentru dezinfectarea instituțiilor din subordinea Primăriei Suceava.
 Vizualizări articol: 1682 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
5.000 de litri de dezinfectant virucidal, oferit pentru dezinfectarea instituțiilor din subordinea Primăriei Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei