Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 apr 2020 - Anul XXV, nr. 86 (7391)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Individ trimis în judecată pentru că a bătut trei fete și le-a sechestrat, în timpul unei petreceri care a degenerat

Luni, 13 Aprilie 2020 (15:06:23)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii dorneni au trimis în judecată în timp record un individ care a bătut și sechestrat trei fete, din care două minore, în încercarea de a obține o partidă de sex. Faptele au fost comise pe 25 martie, fiind relatate în exclusivitate la vremea respectivă de Monitorul de Suceava. Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei a revenit acum cu detalii șocante despre cum a acționat individul.

Din cercetări rezultă că în dimineața zilei de 25 martie, inculpatul, Cristian Flutur, a lovit în mod repetat, cu pumnii și picioarele, trei fete, din care două minore, ele suferind leziuni care au necesitat între 2 și 7 zile de îngrijiri medicale. Faptele s-au petrecut în locuința fetei majore, unde s-a dat o petrecere, la care au participat mai mulți tineri. Supărat că una dintre fete nu i-a răspuns la avansuri, individul a devenit extrem de violent. Le-a lovit pe cele trei, după care le-a sechestrat pe minore.

Aspectele descrise în rechizitoriul procurorilor sunt elocvente:

”Inculpatul le-a şi lipsit de libertate în mod ilegal pe persoanele vătămate minore în timp ce se aflau în dormitorul apartamentului persoanei vătămate majore situat în municipiul Vatra Dornei, unde prin constrângere fizică le-a îngrădit acestora libertatea de a se deplasa timp de aproximativ 15-20 de minute, prin faptul că nu le-a permis să părăsească incinta locuinţei şi le-a terorizat ameninţându-le că le aruncă pe geamul camerei, sens în care pentru a fi credibil a şi aruncat o pernă pe fereastra pe care a deschis-o în acest sens. A recurs la gesturi vulgare expunându-şi organele genitale cu intenţia de a-şi face nevoile fiziologice, coroborat cu faptul că pe una din minore a surprins-o că voia să fugă din apartament şi a târât-o înapoi în cameră, nu i-a permis să sesizeze poliţia şi a lovit-o atât pe ea, cât şi pe cealaltă minoră care intenţiona, la rândul ei, să plece din locuinţă”.

Acest Cristian Flutur devenise o problemă în municipiul stațiune în ultima perioadă, fiind implicat în acțiuni violente, de intimidare, inclusiv asupra unor alți localnici cu dosare penale.

În trecut, Cristian Flutur, pe când avea un alt nume, Cristian Moldovan, a fost condamnat pentru tâlhărie și viol în Italia. Acesta ar fi ispășit cel puțin 7 ani de detenție în Italia.

Deși polițiștii se află într-o situație extrem de complicată acum, este de remarcat faptul că judiciariștii dorneni au acționat ferm în acest caz delicat.

Dosarul a fost instrumentat de către organele de cercetare penală ale Poliţiei Municipiului Vatra Dornei, Biroul de Investigaţii Criminale, sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei.

Bărbatul în vârstă de 42 de ani a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pentru comiterea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și lipsire de libertate în mod ilegal.

El se bucură de prezumția de nevinovăție, până la o sentință finală a judecătorilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Individ trimis în judecată pentru că a bătut trei fete și le-a sechestrat, în timpul unei petreceri care a degenerat.
 Vizualizări articol: 1647 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Individ trimis în judecată pentru că a bătut trei fete și le-a sechestrat, în timpul unei petreceri care a degenerat5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei