Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 apr 2020 - Anul XXV, nr. 80 (7385)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Puncte fixe de control mixt, cu militari, polițiști și inspectori, instituite de Garda Forestieră pe drumurile publice

Luni, 6 Aprilie 2020 (14:59:30)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Începând de luni, 6 aprilie, pe termen nelimitat,  pe drumurile județului Suceava sunt organizate puncte fixe de control mixt, cu echipe formate din militari, polițiști și reprezentanți ai Gărzii Forestiere.

Măsura este pusă în aplicare în conformitate cu Ordonanța Militară nr. 7, Art. 17, în baza căreia Garda Forestieră Suceava va participa în dispozitivele de ordine publică şi control al circulaţiei pe drumurile publice, împreună cu personalul Ministerului Afacerilor Interne şi al Ministerului Apărării Naţionale, în vederea desfăşurării activităţilor/controalelor specifice pe linie de control silvic.

Inspectorul-șef al Gărzii Forestiere Suceava, Mihai Gășpărel, a precizat că  activitatea de control  a fost asigurată cu continuitate pe toată perioada Stării de Urgență, cu respectarea normelor de prevenire a transmiterii noul coronavirus. Mai exact, pe durata efectuării controalelor angajații Gărzii Forestiere Suceava au luat măsurile necesare atât de protejare a cetățeanului, cât și a propriei persoane.

Referitor la perioada menționată, au fost efectuate controale pe drumurile publice şi forestiere pentru identificarea transporturilor ilegale de materiale lemnoase, împreună cu delegații Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Suceava, în colaborare și cu structurile silvice autorizate.

“Și în aceste condiții, de grea încercare, au fost constatate abateri grave de la respectarea regimului silvic, ocazie cu care s-au constatat și aplicat 19 sancțiuni contravenționale cu o valoare de 58.000 de lei. În cadrul acțiunilor desfășurate în cooperare cu lucrătorii și din cadrul I.P.J. Suceava, s-au confiscat 283 mc materiale lemnoase, din care 86 mc material lemnos fizic, iar 197mc material lemnos a fost confiscat valoric.

În exercitarea atribuțiilor de control, angajații Gărzii Forestiere Suceava au utilizat sistemul SUMAL, precum și componentele sale, pentru constatarea și probarea ilegalităților în domeniul silvic”, a spus inspectorul-șef Mihai Gășpărel.

Acesta a precizat că Garda Forestieră Suceava, în cooperare cu Inspectoratul Județean de Poliție Suceava, precum și cu Inspectoratului Județean de Jandarmi Suceava, va continua patrulările în scopul de a preveni, cât și de a combate  delictele silvice, atât pe cuprinsul pădurii, cât și pe drumurile publice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Puncte fixe de control mixt, cu militari, polițiști și inspectori, instituite de Garda Forestieră pe drumurile publice.
 Vizualizări articol: 2414 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Puncte fixe de control mixt, cu militari, polițiști și inspectori, instituite de Garda Forestieră pe drumurile publice5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei