Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 apr 2020 - Anul XXV, nr. 80 (7385)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Fiara56

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

N-aș vrea să fiu în locul celor care își serbează zilele de naștere în perioada asta. Le urez din toată inima ”La mulți ani!” și multă sănătate, că în rest avem de toate, dar n-aș vrea să fiu în locul lor. Păi de unde dădeam de băut o săptămână, în familia extinsă și în diverse cercuri de prieteni, acum să ciocnesc doar online?! Printre cei aniversați se află și Marius Lăcătuș, chiar ieri. N-am fost un admirator al jucătorului Lăcătuș, cel puțin nu unul al întregului. Pe bucăți, da, apreciam anumite însușiri. Obrăznicia lui în joc, dacă n-ar fi depășit un anumit stadiu, ar fi fost utilă oricărui fotbalist. La loviturile alea de departajare de la Sevilla, un cerebral ca Bӧlӧni a capotat, la fel și un jucător tehnic prin excelență, ca Majearu, dar timorat. Superbia lui Lăcătuș a venit ca apa vie, numai că ea n-ar fi fost suficientă fără paradele lui Duckadam. În mod normal, echipa care ratează de două ori la penalty-uri își cam ia adio de la trofeu. De-aia zic, pe partea asta ți-ai dori oricând un jucător ca Lăcătuș în echipă. Și ca însușiri strict fotbalistice a excelat, fiind tras înapoi de latura aceea întunecată a sa. Să ai porniri prin care să îți distrugi adversarul la propriu nu este ceva de acceptat în fotbalul mare. Să nu uităm că Lăcătuș a avut prilejul de a performa la Fiorentina cu mult înaintea lui Mutu, îmi amintesc că am citit în presa vremii că ar fi oripilat lumea pe acolo când a călcat pe cap un adversar! Drept e că altfel nu s-ar justifica porecla transformată în renume – Fiara. Și acum sunt greu de suportat imaginile cu accidentarea lui Ardeleanu, dar sunt și alții pe lista oaselor rupte, Camacho, Goicochea, Vujacic... Scuze dacă m-am dus poate cam mult în direcția asta, tocmai la aniversare, poate pentru că îmi repugnă osanalele (de-aia nici nu dedic articole la momente festive, doar că trebuie să ne adaptăm la vremurile pe care le trăim). Fapt e că, în ciuda acelor fapte ”de arme”, Lăcătuș va rămâne un jucător important al istoriei fotbalului din țara noastră: este cel mai titrat fotbalist al celei mai titrate echipe și va figura mereu pe generice la cea mai importantă performanță a fotbalului românesc!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fiara56.
 Vizualizări articol: 1420 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Fiara565.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei