Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 apr 2020 - Anul XXV, nr. 80 (7385)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

10 ventilatoare pentru terapie intensivă, cumpărate de Primăria Suceava pentru a dota Spitalul Județean

Luni, 6 Aprilie 2020 (20:56:28)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria Municipiului Suceava a încheiat luni, 6 aprilie, un contract cu BPM Tehnologica SRL Bucureşti pentru cumpărarea a 10 ventilatoare pentru terapie intensivă "VENTILATOR TRANSPORT/URGENTA tip OxiventOxi4 plus".
“Valoarea unui aparat este de 71.250 lei fără TVA, valoarea totală a contractului fiind 847.875,0 lei inclusiv TVA. Plata se va face în termen de 5 zile de la recepția mărfii de către beneficiar. Termenul de livrare a produselor, însoțite de accesorii, este între minim 10 zile și maxim 25 zile de la semnarea contractului, emitere ordin livrare, sau, cu alte cuvinte, între 20-30 aprilie 2020. Aceste ventilatoare vor mări capacitatea de ventilare a bolnavilor de la secția de Terapie Intensivă”, a anunțat primarul Sucevei, Ion Lungu.
Edilul sucevean a precizat că a luat acordul pentru aducerea acestor aparate din partea doctorilor Dorin Stănescu, șeful Secției de Terapie Intensivă, și Liviu Cîrlan, șeful UPU la Spitalul Județean Suceava.
“De asemenea, am adus la cunoștință despre achiziția acestor aparate domnului general-maior Ionel Oprea, care conduce astăzi spitalul, și a fost de acord”, a mai spus Ion Lungu.

Acordurile acestora sunt absolut necesare, în condițiile în care spitalul nu este o structură aflată în subordinea municipalității, iar cele 10 ventilatoare mecanice, necesare pentru ca persoanele afectate de coronavirus să poată respira, sunt o donație din partea primăriei, la fel ca și aparatul de testare pentru COVID-19, adus săptămâna trecută.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 10 ventilatoare pentru terapie intensivă, cumpărate de Primăria Suceava pentru a dota Spitalul Județean.
 Vizualizări articol: 1841 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
10 ventilatoare pentru terapie intensivă, cumpărate de Primăria Suceava pentru a dota Spitalul Județean0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei