Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 mar 2020 - Anul XXV, nr. 66 (7371)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Măsuri excepționale

Coronavirus - Ample acțiuni de dezinfecție în locurile publice din Suceava

Vineri, 20 Martie 2020 (15:00:08)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Scene desprinse parcă din filme, cu personaje îmbrăcate în costume de protecție completă a corpului, cu măști de protecție, “înarmate” cu atomizatoare și aparatură specială de presurizare, pot fi văzute zilele acestea pe străzile Sucevei și nu numai, acționând împotriva unui inamic invizibil – COVID - 19.

Temutul coronavirus care ucide zilnic sute de persoane, a închis granițele multor țări și a dat peste cap economia globală, ajungându-se de declanșarea stării de urgență în România, a pus “pe jar” autoritățile, care iau măsuri pe mai multe planuri.

“Continuăm acțiunile de dezinfecție în locuri publice, demarate de săptămâna trecută, le-am extins de la mijloacele de transport în comun, amplasamentele de colectare a deșeurilor, locuri de joacă, stațiile de așteptare până la parcuri, piețele agroalimentare, Bazar, piețe publice și străzi.

Toate acestea sunt curățate/ igienizate și stropite cu soluții de dezinfectare (*Hypofoam - dezinfectant spumant puternic clorinat; *CLOROM - un dezinfectant clorigen general, folosit în cantitate de 1 buc/3 litri de apă, pentru eficacitate virucidă maximă).

Dar foarte important este ca populația să stea în casă și să iasă doar dacă este absolut necesar. Degeaba acționează Primăria pe toate aceste planuri, dacă e o vânzoleală continuă și se zădărnicește tot ceea ce facem. Purtăm un război cu un inamic invizibil, putem învinge doar dacă oamenii stau în casă! Dacă înainte, la război, te chemau pe front să lupți, acum lupta se dă de acasă – stați în casă!

Cu toții trebuie să fim conștienți că dacă nu ne protejam și, mai ales, dacă nu reducem contactul social, cei afectați vor fi părinții și bunicii noștri.
Panica nu ne ajută. Cu calm, cu mintea limpede vom trece și peste această perioadă dificilă”, a spus viceprimarul Lucian Harșovschi, care a făcut apel la populație să dea dovadă de calm și responsabilitate, pentru ca împreună să reușim să trecem de această grea încercare.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Coronavirus - Ample acțiuni de dezinfecție în locurile publice din Suceava.
 Vizualizări articol: 2869 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Coronavirus - Ample acțiuni de dezinfecție în locurile publice din Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei