Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 mar 2020 - Anul XXV, nr. 66 (7371)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Vasile Rîmbu: ”Salut inițiativa de a veni în sprijinul personalului medical”

Vineri, 20 Martie 2020 (12:15:49)
Vasile Rîmbu, managerul Spitalului Județean ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava, a declarat că orice inițiativă menită să sprijine personalul medical, în special oamenii aflați în prima linie a luptei cu noul coronavirus, este extrem de bine-venită.
 
”Salut inițiativa de a veni în sprijinul personalului medical. În aceste momente dificile implicarea oamenilor din societatea civilă este extrem de importantă. În perioada următoare spitalul va avea nevoie de echipamente medicale, măști, combinezoane, dezinfectanți, ventilatoare etc., iar fiecare sprijin va conta enorm. Nimeni nu știe cum va evolua situația și de aceea trebuie să fim pregătiți pentru a îngriji bolnavii în cele mai optime condiții”, a precizat Vasile Rîmbu.
 
Declarația managerului Spitalului Județean ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava vine în contextul în care cotidianul Monitorul de Suceava a lansat campania umanitară „Să ajutăm personalul medical sucevean!”. În acest sens, a fost deschis contul în care oricine poate dona bani care vor fi transferați în conturile Spitalului Județean ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava pentru a veni astfel în sprijinul personalului medical care are și va avea nevoie de tot suportul nostru pentru a se lupta cu noul coronavirus și pentru a trata pacienții care sunt tot mai numeroși de la o zi la alta. Contul în lei deschis la Banca Transilvania este RO26BTRLRONCRT0546962401, pe numele Sandrinio Neagu, redactorul-șef adjunct al Monitorului de Suceava.
 
Până la această oră, în contul amintit s-au adunat 2.390 de lei, o sumă infimă față de necesitățile spitalului. Facem un nou apel la oamenii de bună-credință, indiferent că este vorba de politicieni, oameni de afaceri sau oricine crede că poate contribui la acest demers umanitar.
 
Redacția Monitorul de Suceava
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vasile Rîmbu: ”Salut inițiativa de a veni în sprijinul personalului medical”.
 Vizualizări articol: 3663 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Vasile Rîmbu: ”Salut inițiativa de a veni în sprijinul personalului medical”5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei