Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 mar 2020 - Anul XXV, nr. 64 (7369)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ioan Stan îi solicită prefectului să rezolve urgent situaţia Primăriei Straja, care nu are buget

Miercuri, 18 Martie 2020 (14:07:05)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul social-democraţilor suceveni, senatorul Ioan Stan, i-a solicitat prefectului judeţului, Alexandru Moldovan, să rezolve de urgenţă situaţia Primăriei Straja, comună care nu are bugetul pe acest an nici în momentul de faţă. Ioan Stan a spus că în contextual actual, când este instituită starea de urgență pe teritoriul României, această comună efectiv nu are buget, având în vedere că deliberativul local nu este complet.

„Nu vom insista asupra aspectelor juridice ale acestei situații, deoarece le cunoașteți prea bine. Totuși, vă atragem atenția că ne aflăm într-o situație excepțională, iar astfel de situații cer răspunsuri pe măsură din partea autorităților. Prin urmare, nu știu cât de oportună este așteptarea punctului de vedere al Ministerului de Interne cu privire la această speță, minister care la ora actuală are ca prioritate gestionarea stării de urgență și a epidemiei”, a spus preşedintele PSD Suceava.

El a spus că în calitate de reprezentant al Guvernului în teritoriu, prefectul Alexandru Moldovan ar trebui să îşi asume o decizie și să deblocheze această situaţie. „Suntem convinși că instituția pe care o conduceți are suficienți specialiști care pot oferi suportul legal prin care această problemă să-și găsească rezolvarea. Subliniem faptul că în momentul actual sunt mult mai importante viața și sănătatea locuitorilor comunei Straja decât problemele organizatorice ale Consiliului Local din localitate. Avem încredere că în aceste clipe grele prin care trecem, vor învinge în cele din urmă rațiunea și responsabilitatea. Nu este vremea scuzelor, este vremea acțiunii și a asumării”, a încheiat Ioan Stan.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Stan îi solicită prefectului să rezolve urgent situaţia Primăriei Straja, care nu are buget.
 Vizualizări articol: 1240 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ioan Stan îi solicită prefectului să rezolve urgent situaţia Primăriei Straja, care nu are buget0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei