Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 feb 2020 - Anul XXV, nr. 36 (7341)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Campioana olimpică Paula Ivan şi primarul Sucevei, prezenţi la o acţiune dedicată promovării atletismului în rândul copiilor

Vineri, 14 Februarie 2020 (15:00:09)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O manifestare dedicată promovării atletismului în rândul copiilor, organizată de Federaţia Română de Atletism şi Asociaţia Judeţeană de Atletism Suceava "Spiriduşii Atletismului", a adus-o în faţa participanţilor, vineri, pe deţinătoarea recordului olimpic la proba de 1500 de metri, Paula Ivan.

În 1988, Paula Ivan a câştigat aurul în proba de 1.500 metri la Olimpiada de la Seul, iar recordul olimpic stabilit atunci nu a fost depăşit.

Prezent la eveniment, primarul Sucevei, Ion Lungu, şi-a exprimat încântarea de a o cunoaşte, dar şi susţinerea necontenită pentru activităţile sportive, pentru care anual se alocă fonduri consistente de la bugetul local.

”Am felicitat organizatorii. Atletismul este cel mai popular sport din lume, oricine poate alerga. Este bine să-i învăţăm pe copii să facă sport pentru că din păcate astăzi mulţi dintre ei sunt captivi tabletelor şi calculatoarelor. Am avut onoarea să o cunosc pe marea campioană olimpică de la Seul, doamna Paula Ivan. Primăria Municipiului Suceava sprijină sportul atât la nivel de amatori, cât şi la nivel profesionist. În bugetul pentru acest an au fost aprobate sume de peste un milion de euro pentru toate ramurile sportive!”, a spus Ion Lungu, care le-a împărţit dulciuri şi tricouri participanţilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campioana olimpică Paula Ivan şi primarul Sucevei, prezenţi la o acţiune dedicată promovării atletismului în rândul copiilor.
 Vizualizări articol: 2089 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Campioana olimpică Paula Ivan şi primarul Sucevei, prezenţi la o acţiune dedicată promovării atletismului în rândul copiilor5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei