Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 feb 2020 - Anul XXV, nr. 36 (7341)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Calitate

Euro Quartz Auto, piese şi reparaţii auto de calitate, la preţuri fără concurenţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Firma Euro Quartz Auto din Suceava pune la dispoziţia clienţilor piese auto şi uleiuri de calitate, pentru toate categoriile de autovehicule. Vânzările se fac online sau prin intermediul magazinului de piese auto Euro Quartz Auto din cartierul Iţcani, situat sub pasarela auto, iar serviciile de reparaţii sunt oferite în cadrul auto service-ului firmei, aflat lângă pasarela de cale ferată din Burdujeni, peste drum de staţia de carburanţi Peco Ro, fostă Negru Oil.

Activitatea firmei Euro Quartz Auto a debutat cu un magazin de piese auto şi cu un auto service, care între timp s-a extins cu un nou atelier deschis în cartierul Burdujeni, pe Calea Unirii 36A, lângă pasarela de cale ferată şi peste drum de staţia de carburant Peco Ro. În cadrul service-ului de reparaţii auto aparţinând firmei şi realizat la ultime standarde de calitate se fac activităţi de diagnoză şi tot felul de intervenţii mecanice, inclusiv legate de geometria direcţiei sau reparaţii electrice, mai puţin lucrări de tinichigerie şi vulcanizare. Hala de lucru deţine patru posturi de intervenţie şi un post de geometria direcţiei, service-ul fiind autorizat şi funcţional sub supravegherea Registrului Auto Român. Clienţilor care achiziţionează uleiurile Belco şi Liqui Moly distribuite de Euro Quartz Auto, firma le oferă manopera de schimb gratuită în cadrul service-ului aflat pe Calea Unirii. Pregătirea şi experienţa mecanicilor firmei oferă siguranţa unor lucrări de calitate, cu garanţie. În cazul în care clienţii rămân cu maşina defectă în drum, pot apela numerele de telefon afişate mai jos, o maşină de tractare transportând autoturismul defect la service pentru intervenţie.

 

Piese auto de import şi uleiuri de calitate, oferite online prin intermediul site-ului www.autoq.ro

Firma Euro Quartz Auto dispune în depozitele ei de un stoc considerabil de piese auto pentru diverse mărci, dar poate aduce la comandă piese pentru toate tipurile de maşini, de diferite calităţi şi preţuri, în funcţie de cerinţele clienţilor. Comenzile se onorează într-un interval cuprins între 24 şi 60 de ore, în funcţie de stocurile de piese existente pe plan naţional.

Euro Quartz Auto se remarcă prin punerea la dispoziţia clienţilor a unor uleiuri de calitate, care prelungesc viaţa motoarelor. Doar aici pot fi achiziţionate uleiurile Belco produse în Belgia, în acest moment firma fiind unic distribuitor în România. Acestea sunt uleiuri de calitate şi cu tradiţie, produse în Belgia începând cu 1947, Belco fiind astăzi producător şi furnizor de talie mondială. Reprezentanţii firmei Euro Quartz Auto se mândresc de asemenea cu uleiurile de calitate Liqui Moly, care au preţuri competitive ce satisfac toţi clienţii care au apelat la acest tip de ulei. Aceste preţuri reflectă o colaborare foarte bună şi un contract foarte bine negociat cu Liqui Moly România, firma care a lansat uleiurile pe piaţa românească. Foarte important este de spus faptul că pentru aceste uleiuri produse de firmele Belco şi Liqui Moly, există o certitudine că sunt uleiuri produse doar la sediile firmelor din Anvers, Belgia, şi Ulm, Germania, acest fapt dându-le garanţia unei calităţi a tuturor parametrilor.

Oferta privind piesele auto conţine toată gama, de la ambreiaje, piese pentru partea de frânare şi cea de direcţie, pentru toate tipurile de autoturisme şi autoutilitare. Foarte important pentru clienţi este faptul că firma livrează gratuit comenzile de piese auto şi accesorii la adrese din municipiul Suceava şi în zona limitrofă a oraşului.

Importantă pentru clienţi este adresa site-ului www.autoq.ro, o platformă creată la nivel naţional, pe care şi cei din Suceava pot să o acceseze la orice oră şi în care pot descoperi toată gama de piese auto puse la dispoziţie de firmă şi preţurile aferente. Firma primeşte comanda online şi o livrează la domiciliul clientului. Cei care se descurcă mai greu cu site-ul sunt îndrumaţi în fiecare moment al accesării despre paşii expliciţi care trebuie urmaţi pentru efectuarea unei comenzi. În momentul în care cineva nu poate urma nici aceşti paşi, intră pe comanda ”Solicită Oferta”, completează câmpurile şi cerinţa şi va primi din partea firmei oferta, telefonic sau pe e-mail.

Numerele de telefon la care pot fi apelaţi reprezentanţii firmei sunt 0784-111.333 sau 0786-578.699, clientul putând fi consiliat şi telefonic în legătură cu cerinţa pe care o exprimă. Aceeaşi maşină care face livrările firmei către clienţi poate interveni, cum s-a întâmplat în cazuri de urgenţă, pentru livrarea şi, dacă există posibilitatea, schimbarea unei piese sau accesoriu la locul solicitării făcute de client. Euro Quartz Auto onorează comenzi în toată ţara, prin intermediul unei firme de curierat, preţurile variind în funcţie de distanţă şi de greutatea coletului. Firma se adresează deţinătorilor de maşini europene şi autohtone, precum şi japoneze, pe lângă ele deservind cu piese alte tipuri de autovehicule, precum Roman Diesel sau tractoare. Uleiurile industriale, hidraulice sau agricole, produse de aceeaşi firmă de prestigiu Belco, întregesc oferta şi serviciile de calitate oferite de Euro Quartz Auto, care vă aşteaptă pentru comenzi şi reparaţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Euro Quartz Auto, piese şi reparaţii auto de calitate, la preţuri fără concurenţă.
 Vizualizări articol: 3047 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Euro Quartz Auto, piese şi reparaţii auto de calitate, la preţuri fără concurenţă5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei