Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 feb 2020 - Anul XXV, nr. 36 (7341)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Greu de ales

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Gata cu hibernarea, care nici ea nu mai e ce era odată, săptămâna viitoare începe primăvara europeană. Liga Campionilor, pe modelul ultimilor ani, programează jumătate din optimi, împărţite şi ele în două, marţi şi miercuri. Toate bune până aici, numai că ora de începere este aceeaşi pentru ambele meciuri programate în ziua respectivă. Astfel, marţi, de la ora 22, avem Dortmund – PSG şi Atletico – Liverpool. Ce să alegi? Un lucru interesant, PSG şi Liverpool sunt singurii lideri interni fără griji, practic li se poate decerna titlul. Şi cum să nu fie aşa în cazul parizienilor, care au primii 11 jucători în topul salariilor din Ligue 1? Primii unsprezece! Dar ce credeţi, că pe locul 12 PSG n-are reprezentant? Ba da, doar că acesta este la egalitate cu Ben Yedder, de la Monaco. Urmează încă un parizian, la egalitate cu Fabregas, tot de la Monaco. Imediat, vin doi jucători de la Marseille, pe Payet l-am fi ghicit, mai puţin pe Strootman. Iar ca să găsim primul lyonez trebuie să părăsim Top 20, acesta fiind Depay. Carevasăzică, un lot de ”baroni locali” va avea treabă cu puştii Borussiei. Deşi de ceva vreme îmi doresc ca o echipă din Franţa să câştige Liga Campionilor, de data asta nu pot să nu ţin cu nemţii. Fiindcă nemţii ăştia chiar sunt altceva, nu sunt ca Bayern. O parte din spiritul lui Klopp a rămas acolo. Care Klopp are ceva treabă cu Simeone, chiar la ora aia, şi părerea mea e că n-o să-i fie uşor, nu-l văd agreând postura de favorit. A doua zi, miercuri, avem Atalanta – Valencia şi Tottenham – Leipzig, tot concomitent. Mourinho revine în Liga Campionilor, un eveniment în sine, dar poate ceea ce am scris în articolul precedent vă va convinge să alegeţi meciul celălalt.

În fine, joi e ziua cea mare pentru CFR şi pentru Dan Petrescu, la Cluj-Napoca vine nimeni alta decât performera ultimului deceniu în această competiţie. Sevilla este şi acum considerată favorită de casele de pariuri, cam în aceeaşi măsură cu United şi Inter. Este ghinionul Bursucului, dar în acelaşi timp şi şansa lui.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Greu de ales.
 Vizualizări articol: 1664 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Greu de ales5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei