Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 feb 2020 - Anul XXV, nr. 36 (7341)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Hoţi de carburant, prinşi de poliţie

Vineri, 14 Februarie 2020 (11:10:15)

Doi hoţi, unul în vârstă de 21 de ani şi un altul minor, au fost prinşi de poliţie după ce au sustras circa 180 litri de motorină, 150 litri de ulei și patru acumulatori auto.

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, joi, în urma continuării activităților operative și de cercetare desfășurate, polițiștii Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți au reușit identificarea autorilor furtului unei cantități de motorină și a patru acumulatori auto de pe un utilaj aparţinând unei societăţi comerciale, cu un prejudiciu de 4.200 lei, fapte comise în perioada 24.10-04.11.2019 pe raza comunei Grămești, ca fiind un tânăr de 21 de ani din comuna Zamostea și un minor de 17 ani din comuna Dărmănești.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 26/27.10.2019, cei doi  s-au deplasat  cu autoturismul condus de tânărul de 21 de ani în comuna Grămești și au sustras dintr-un utilaj de finisare a șanțului, parcat pe marginea localității Grămești, circa 180 litri de motorină, 150 litri de ulei și 2 acumulatori auto.

De asemenea în noaptea de 02/03.11.2019, cei doi autori s-au deplasat pe DJ 291A pe traseul Zamostea - Grămești cu un autoturism cu numere de înmatriculare false condus de tânărul de 21 de ani, și au sustras, de la același utilaj, alți doi acumulatori auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ,,furt calificat”, „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hoţi de carburant, prinşi de poliţie.
 Vizualizări articol: 3197 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Hoţi de carburant, prinşi de poliţie3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei