Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 ian 2020 - Anul XXV, nr. 6 (7311)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Imagini video care surprind accidentul mortal la calea ferată de la Șcheia

Vineri, 10 Ianuarie 2020 (15:53:24)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Imagini de pe camera de supraveghere surprind cum s-a petrecut groaznicul accident de vineri dimineață.Pe imagini se vede cum microbuzul care vine dinspre DN 17 (Sidem) se apropie de calea ferată cu viteză destul de mare, iar șoferul frânează la un moment dat, dar microbuzul nu se poate opri pe carosabilul acoperit cu gheață. Disperat să evite nenorocirea, tânărul de 22 de ani trage probabil de volan, microbuzul se duce spre stânga, însă tragedia nu poate fi evitată. Microbuzul este lovit de partea lateral-dreapta a locomotivei, dar suficient de tare pentru a fi proiectat într-un parapet.O cumplită tragedie a lovit o familie din comuna Moara în urma accidentului petrecut vineri dimineață la Șcheia, la trecerea la nivel cu calea ferată a unui drum secundar cu linia de la Suceava spre Ardeal. În microbuzul acroșat violent de un tren se aflau doi frați. Cel mai mic dintre ei, în vârstă de 17 ani, a murit, în timp ce fratele mai mare, de 22 de ani, care era la volan, a ajuns la spital în stare gravă. Accidentul s-a petrecut imediat după Gara Suceava Vest – Şcheia, la trecerea la nivel cu calea ferată din dreptul Angeltrans. Accidentul s-a produs în jurul orei 8.10 dimineață. Trenul IR 1833 Iași – Timișoara Nord plecase de aproximativ zece minute din Gara Burdujeni și, pentru că la Suceava Vest nu oprește, avea o viteză destul de mare, 70-80 de kilometri la oră. Microbuzul circula spre calea ferată pe drumul care face la stânga după Sidem, un drum comunal care aparține de comuna Șcheia și care la ora accidentului era un adevărat patinoar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Imagini video care surprind accidentul mortal la calea ferată de la Șcheia.
 Vizualizări articol: 12037 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Imagini video care surprind accidentul mortal la calea ferată de la Șcheia5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei