Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 ian 2020 - Anul XXV, nr. 6 (7311)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ministrul Muncii acuză CEC Bank Suceava că a refuzat să plătească astăzi pensiile

Vineri, 10 Ianuarie 2020 (15:08:14)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a acuzat CEC Bank Suceava astăzi, pe pagina sa oficială de facebook https://www.facebook.com/violetaalexandruoficial, că refuză să achite pensiile.

„Faci tot posibilul să fie banii trimiși cât mai repede pensionarilor după sărbători, din momentul în care aceștia sunt în cont la Poștă/la Bănci și, când lucrurile se mișcă ... CEC Suceava nu dorește să ajutăm oamenii. CEC Suceva are de făcut documente 2 zile de când intră banii. Vrea toată țara dar nu vrea CEC Suceava. Ne-a informat fostul Ministru M.C Budăi/PSD că nu dorește, nu trebuie grăbit nimic. PSD nu este de acord să ajungă banii mai devreme la pensionari. E scrupulos, ține la proceduri. Se bucură dacă poate să blocheze sau să întârzie ceva. Eu țin la oameni”, a scris ministrul Muncii.

Contactat telefonic, directorul Casei Județene de Pensii Suceava, Constantin Boliacu, a declarat că într-adevăr, banii pentru pensii au fost astăzi virați la bănci, inclusiv la CEC Bank, dar că această din urmă instituție a anunțat că plățile vor fi efectuate din data de 14, conform convenției încheiate în acest sens. Boliacu a mai spus că situația este similară în toată țara, la sucursalele și filialele CEC Bank. „Noi am fost primii care am sesizat la București situația, dar în toate județele CEC a spus că nu poate face plăți mai repede de data de 14. Cu celelalte bănci nu au fost probleme”, a precizat Constantin Boliacu.

Directorul Sucursalei CEC Suceava, Constantin Cucoș, a refuzat orice discuție și ne-a recomandat să contactăm CEC Bank București. Până la această oră, la numerele de telefon afișate pe site-ul CEC Bank, la care am sunat, nu a răspuns nimeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ministrul Muncii acuză CEC Bank Suceava că a refuzat să plătească astăzi pensiile.
 Vizualizări articol: 2192 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Ministrul Muncii acuză CEC Bank Suceava că a refuzat să plătească astăzi pensiile3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei