Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 ian 2020 - Anul XXV, nr. 6 (7311)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Microbuz lovit de tren la Şcheia. Bilanţul este tragic: un tânăr mort, fratele său rănit grav

Vineri, 10 Ianuarie 2020 (11:54:34)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Grav accident vineri dimineaţă, puțin după ora 8.00, imediat după Gara Suceava Vest – Şcheia, în dreptul Angeltrans. Un microbuz înmatriculat în judeţul Timiş, aparținând însă unei firme locale, a fost acroșat de trenul InterRegio Iaşi – Timişoara Nord, iar finalul a fost unul tragic. Un tânăr a murit iar al doilea, șoferul, este rănit grav. Cei doi sunt frați.

Tânărul care se afla la volan, Constantin Stanciuc, de 22 de ani, a fost prins între fiarele contorsionate şi a fost nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare pentru a fi extras. După ce l-au scos din maşină, pompierii l-au predat pe rănit echipajului SMURD venit la faţa locului pentru a asigura asistenţa medicală. Microbuzul circula spre calea ferată pe drumul care face la stânga după Sidem, un drum comunal care aparține de comuna Șcheia și care la ora accidentului era un adevărat patinoar. Se pare că tânărul de 22 de ani de la volan a frânat târziu, iar din cauza poleiului microbuzul nu a putut fi oprit la timp. Autoutilitara nu a fost lovită frontal de locomotivă, ci acroșată și proiectată într-un parapet. În urma impactului deosebit de violent, pasagerul din dreapta a fost aruncat în afara mașinii și a fost găsit decedat. La fața locului au ajuns numeroase echipaje de poliție rutieră și de la Serviciul Județean Transporturi Suceava.

O primă constatare este că drumul comunal era acoperit de gheață iar primul material antiderapant a fost dat după ce s-a petrecut accidentul. Comisaru-șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al poliției județene, a declarat, după accident, că administratorul drumului, recte Primăria Șcheia, va fi sancționat contravențional pentru că drumul nu era curățat. De asemenea, nu este exclus ca administratorul să răspundă penal în acest caz. Tânărul în vârstă de 22 de ani, din Moara, care era la volan, este internat la Terapie Intensivă în Spitalul de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.

Potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului, dr. Mircea Macovei, bărbatul a suferit o fractură de femur cu deplasare și are un hematom epicranian frontal stâng. Este conștient, nu are leziuni interne, dar prognosticul medicilor este deocamdată rezervat. Trenul InterRegio Iași-Timișoara Nord, plecat din Gara Burdujeni la ora 8.00, format din cinci vagoane aproape pline cu călători, nu a mai putut pleca de pe loc cu locomotiva implicată în accident. O locomotivă de ajutor a venit la fața locului și a întors garnitura spre Suceava Vest. Este de așteptat ca întârzierea trenului să fie de peste două ore.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Microbuz lovit de tren la Şcheia. Bilanţul este tragic: un tânăr mort, fratele său rănit grav.
 Vizualizări articol: 5187 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Microbuz lovit de tren la Şcheia. Bilanţul este tragic: un tânăr mort, fratele său rănit grav5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei