Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 ian 2020 - Anul XXV, nr. 6 (7311)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Big 5 la jumătatea drumului (II)

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Liga se găsește chiar la granița dintre tur și retur, iar golaverajul le departajează pe cele două din frunte, Barcelona și Real, cu avantaj de două goluri pentru prima. Criteriul principal la egalitate de puncte este reprezentat de meciurile directe, iar El Clasico din tur s-a terminat 0-0 pe Camp Nou, după cum proaspăt ne e în memorie. Câte echipe pot păstra Barça pe sec la ea acasă? Iată că Realul lui Zidane a reușit, iar francezul este cheia acestui rezultat, dar și a echipei care a devenit acum Realul. Mi se pare incredibil că Zidane ajunsese să fie contestat atât de repede de la reinstalarea sa, doar pentru că pretențioșii voiau rezultate instant. Cele 3 Ligi ale Campionilor câștigate la rând ar trebui să-i asigure imunitate măcar un sezon, mai ales atunci când vine la cârma unei echipe în derivă. Nu cred că mă hazardez dacă afirm că Realul este în acest moment principala candidată la titlu, nu numai prin prisma meciului direct de pe Bernabeu, ci și pentru că jucătorii au motivația justă în campionat, mixul dintre generații reușind mai bine ca la rivali. Forza madrilenilor s-a văzut și în acest intermezzo dintre tur și retur când are loc un patrulater conceput pentru a forța un El Casico și în Supercupa Spaniei, Realul distrându-se cu Valencia, astfel că în weekend am putea avea un nou meci cu Barcelona, dacă aseară aceasta se va fi debarasat de Atletico.

Și în Serie A golaverajul face diferența între primele două clasate, cu o etapă înainte de retur. 6 goluri are Inter în fața lui Juve, dar echipa din Milano și-a arătat limitele în meciul direct, pierdut acasă. Conte este exemplul perfect de antrenor care scoate plusvaloare din piatră seacă, dar ar trebui să facă minuni pentru a câștiga Lo Scudetto. Nu degeaba Inter nu e în optimile Ligii Campionilor, nu merita să fie acolo. Pe de altă parte, poate asta va însemna avantajul lor în lupta internă. Spre deosebire de Spania, unde Atletico și Sevilla nu par a avea forța de a amenința cuplul fruntaș (-5 puncte), în Italia podiumul este completat de Lazio, o mare surpriză, care se află la 6 puncte în spate, dar are o restanță cu Verona, acasă, deci premise pentru înjumătățirea marjei. Iar Lazio este și singura echipă care a învins-o pe Juve! Interesant, clasamentul golgeterilor este împărțit de reprezentanții acelorași echipe, dar ordinea este Lazio (Immobile – 19), Inter (Lukaku – 14), Juve (Ronaldo – 13).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Big 5 la jumătatea drumului (II).
 Vizualizări articol: 1703 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Big 5 la jumătatea drumului (II)5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei