Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 303 (7304)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

80% din rețeaua de drumuri naționale din județul Suceava este deszăpezită în totalitate

Luni, 30 Decembrie 2019 (12:44:11)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Rețeaua de drumuri naționale din județul Suceava era deszăpezită în proporție de 80%, astăzi dimineață, la ora 8.00, conform unui comunicat de presă remis de Prefectura Suceava.

Purtătorul de cuvânt al Prefecturii, Diana Gășpărel, a declarat că nu se înregistrează probleme din cauza zăpezii pe nici un sector de drum național. În zona Suceava, se lucra la lărgirea tronsoanelor pe DN 2, DN 29, DN 17, în activitate fiind implicate autofreze și ATB-uri. În zona de competență a Secției Câmpulung Moldovenesc, circulația se desfășura normal, în condiții de iarnă, inclusiv în Pasul Tihuța până la limita cu județul Bistrița și în Pasul Mestecăniș, zăpada fiind îndepărtată de pe carosabil.

Pe drumurile județene, în cursul dimineții se lucra în continuare, cu 31 de utilaje pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil și material antiderapant.

Se circula pe un singur sens pe DJ 208 F Movileni - Dumbrăvița și pe DJ 208 T Fetești – Grigorești și se acționa pentru lărgirea carosabilului.

Pe sectoarele de drum cu vizibilitate redusă s-a patrulat cu autoutilitarele din dotare și s-a acționat cu lamă și material antiderapant.

Pe drumurile județene DJ 172 D Coșna - Poiana Coșnei, DJ 174 Vatra Dornei - Șaru Dornei – Panaci - Glodu, DJ 174 D Dorna Candrenilor – Poiana Negrii, DJ 174 E Șaru Dornei - Neagra Șarului - Gura Haitii, DJ 175 Pojorîta - Fundu Moldovei - Izvoarele Sucevei – frontiera cu Ucraina, DJ 175 A Rarău - DJ 175 B, DJ 176 Vama - Moldovița - Argel și Brodina de Jos – Brodina carosabilul este încă acoperit cu polei și pe alocuri cu zăpadă și se acționează cu utilaje echipate cu lamă și material antiderapant.

Pe DJ 209 D Vâlcele - Costâna - Dărmănești- Siret – Negostina – DN2 carosabilul este acoperit cu zăpadă și în porțiunile expuse sunt formate suluri de zăpadă. Se intervine pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 80% din rețeaua de drumuri naționale din județul Suceava este deszăpezită în totalitate.
 Vizualizări articol: 1457 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
80% din rețeaua de drumuri naționale din județul Suceava este deszăpezită în totalitate5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei