Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 286 (7287)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Elevii Școlii Gimnaziale Nr. 1 i-au primit în vizită pe colegii lor de la Centrul de Educație Incluzivă Suceava

Vineri, 6 Decembrie 2019 (11:41:03)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevii clasei a II-a A de la Școala Gimnazială Nr. 1 Suceava, împreună cu prof. înv. primar Mihaela Ștefania Domunco și prof. de religie Cristi Gabriel Hurjui, au avut joi, 5 decembrie, oaspeți dragi. Micuții i-au întâmpinat pe colegii lor de clasa a II-a B și a VI-a C, de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă (CSEI) Suceava, îndrumaţi de prof. Gabriela Neofet, Mirela Farcane, Monica Monachu, Roxana Anton, Lăcrămioara Moroşanu și Nicoleta Luchian Ursachi.

Pe rând, și unii și alții au fost spectatori, au colindat, au cântat și au recitat împreună, apoi și-au scris dorințele pe bucățele de hârtie, le-au adunat într-o cutie magică, fiind siguri că Moș Nicolae și Moș Crăciun le vor împlini.

Copiii de la CSEI Suceava le-au pregătit prietenilor lor câte o felicitare realizată chiar de ei. Și pentru că e vremea colindelor, dar și a cadourilor, elevii clasei a II-a A, împreună cu prof. Mihaela Ştefania Domunco, Maria Ienache, Iustina Ciofu, Lucica Găitan, Ileana Mânican, Liliana Timofti și cu sprijinul părinților au împletit colindul cu daruri pentru musafirii lor speciali de la Centrul Școlar.

„Colinde, urături și multă voie bună ... sunt cuvintele care au descris atmosfera de pe 5 decembrie de la Școala Gimnazială Nr. 1 Suceava. Elevi și profesoriis-au bucurat împreună de atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă pe care le așteptăm cu drag întotdeauna”, a completat prof. Domunco.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevii Școlii Gimnaziale Nr. 1 i-au primit în vizită pe colegii lor de la Centrul de Educație Incluzivă Suceava.
 Vizualizări articol: 2229 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elevii Școlii Gimnaziale Nr. 1 i-au primit în vizită pe colegii lor de la Centrul de Educație Incluzivă Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Chifteluțe de post din fulgi de ovăz Sunt pufoase, ușoare și au gust de carne de pui. Ideal este să fie prăjite chiar înainte de consum, ca să fie crocante la exterior. Calde sunt cele mai gustoase.Avem nevoie de:200 g fulgi de ovăz, 250g apă caldă, 2 cartofi, 4 cepe medii, o... Citeşte