Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 132 (7133)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cinci frați, ridicați de acasă după un incendiu. Polițiștii au suspiciuni de neglijență din partea mamei

Duminică, 9 Iunie 2019 (10:09:42)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Cinci frați au ajuns într-un centru de plasament al celor de la Direcția de Protecție a Copilului Suceava după un incendiu izbucnit la anexa casei în care locuiau împreună cu mama lor și cu concubinul acesteia. Cei cinci frați au fost preluați pentru consiliere și pentru lămurirea situației, după ce polițiștii și celelalte autorități ajunse la fața locului au constatat că există suspiciuni de neglijență din partea mamei, care era în stare avansată de ebrietate. Vineri seară, puțin după ora 18.00, un apel la 112 a anunțat izbucnirea unui incendiu la o locuință din satul Nisipitu, comuna Ulma. Focul izbucnise la o anexă în care erau depozitate lemnele de foc și alte bunuri casnice. Pompierii sosiţi la faţa locului au stabilit drept cauză a incendiului „jocul copilului minor cu focul”. Focul a distrus anexa respectivă. Femeia mamă a cinci copii a relatat că unul din băieți, în vârstă de 6 ani, a aprins un chibrit din curiozitate și a dat foc în podul anexei. Polițiștii au constatat că femeia era în stare avansată de ebrietate și nu a putut oferi prea multe relații cu privire la cele întâmplate sau la modul de supraveghere a copiilor. Continuând cercetările, polițiștii au ajuns la concluzia că există suspiciunea că mama nu are grijă de copii, pe fondul consumului de alcool, astfel că s-a identificat o situație de risc pentru minori. Conform procedurilor, au fost sesizați lucrătorii de asistență socială de la Primăria comunei Ulma și Direcția de Asistență Socială și Protecție a Copilului Suceava. Specialiștii în cazurile de urgență de acest fel au decis să transfere cei cinci minori la un centru de plasament din Suceava, în vederea consilierii acestora și a lămurii situației create.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci frați, ridicați de acasă după un incendiu. Polițiștii au suspiciuni de neglijență din partea mamei.
 Vizualizări articol: 3119 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cinci frați, ridicați de acasă după un incendiu. Polițiștii au suspiciuni de neglijență din partea mamei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei